Thursday, December 12, 2013

Pertemuan Bakal Besan..

Ini la yang aku nak citer sangat2 ni....selain pertemuan first tme boifren si kudut ngan Abah dan Mak..kat sini jugak jadi medan pertemuan buat pertama kali bakal2 besan ni....
orang NS bertemu orang Perlis...alhamdulillah baru first time jumpa meka2 sangat mesra....

 Mak dan mak bertemu...kurus betul mak aku time ni...
 Abah dan Pak bertemu...
 sempat ko menjeling ke kamera eh...muka ada senyummmm...senyum ada makna tu....
 amik gambar kenangan..the whole family
 one more...pesal xde gambo aku...nyampah...trip kali ni mmg xde gambo aku...
 Close up abah...boifren aku dunia akhirat...
si bam bam aku yang dah letih sangat2...

Lepas uruskan beberapa hal kat universiti..kami pun gerak pi umah sewa si kudut...then patah balik ke Waterfront sebab hotel kami kat situ....untuk 2 malam pertama kami sewa hotel yang bajet2 jer u olls...ater nak tido jer kot...xde la nak lepak hotel sentiasa...nama pun pi tempat orang
what u expect...

See ya next entry...

6 comments:

  1. Berkenalan dulu memudahkan kelak nak buat urusan rasmi:)
    Nampak dua-dua pihak pun dah faham - senang dah..

    ReplyDelete
  2. ramai yaa ketemu sama besan ;)

    hehe selamat pagi kaa

    ReplyDelete
  3. mana gambar bakal pengantiknyer plak :D

    ReplyDelete
  4. wah.. besan bertemu besan mesti sesi beramah mesra ni.. :D

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...hubungan yang baik biarlah mendapat restu kedua-dua pihak..moga terus bahagia ye :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah