Tuesday, December 10, 2013

Throwback Sarawak November 2013

Banyak betul Hutang aku ngan korang kan....citer Sarawak ni x tau la nak abih bila...aku cuba slowly selang2 bab citer Sarawak ni...trip yang sangat mencabar...dengan Flight delay lama kan...tp kami tenang jer..yang adik aku jer Gelabah...katanya sidang dia kul 12 lebih...alih2 kul 2pm...xde la kelam kabut...dia kat sana dah nangih dah..siap cakap kalau mak abah x sampai dia memang x kan naik pentas...


Minah ni happy biler nak naik flight dah...delay setengah jam jer..biasa la AA kan...


sebenarnya x leh amik gambar..curi2 jer...apa guna ada smartphone kan..


Happy nya mak Abah...


Pergi duk tepi tingkap..balik pun sama..


sajer cuba2 DSLR..best jugak...


satu lagi...tp pelik kat screen ni x kuar lak gambar2 konvo kat dewan...


Tapak jualan yang sebelum ni aku dah update...


testing DSLR lagi...konon2 untuk potrait..cantik plak candid ni...


yang ni pun aku amik...


muka dah penat...lepak kat surau tgok ragam orang...surau ada ekon..best..

Sebenarnya lepak surau sebab nak cari plug..battery dah kong + bengang masa ni hp aku retak seribu kan...
huiii...aku memang down giler time tu...tp takper la...benda dah jadi kan..
HP pun dah repair...next kita sambung entry lain...


8 comments:

  1. ye..kty ingat pasal along down, hp retak seribu
    alhamdulillah dah along kan hp nya
    mau tak down,..kalo kty pun ..bukan sng nak beli hp .

    ReplyDelete
  2. aik adik blajar unimas ke?tempat blajar sy jugak ni hehe..adik fakulti ape?

    ReplyDelete
  3. kita suka gi kuching..2 kali dah..dua2 memori manis :)

    ReplyDelete
  4. retak seribu dah repair pun kannnn???/ hamik xxx regeya... hik hik hik...

    ReplyDelete
  5. AA memang cm tu..selalu buat hal..
    nice pic si puteri tu hihi

    ReplyDelete
  6. Wahhh seronok ahh boleh naik flight..haha..tak takut ke?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah