Friday, December 20, 2013

Suria Apartment Bukit Merah

Suria Apartment menjadi tempat bermalam diorang selama 3 hari 2 malam...macam seronok jer..macam best jer...dah la tinggal mama..terus2 dapat gambar2 ni semua..bikin panas..tp untuk x menghampakan Dania yang minta abadikan kenangan dia dalam blog mama..aku turutkan aje la...sapa x sayang anak oiiiii....

Suria Apartment
sampai2 je lepas check in pose dulu...
 abaikan tong sampah tu ye...ada ice box..simple sinki..ok la tu
 tv 
 ruang makan
 ni saje je tayang2 kat mama kan..
pose wajib dalam apartment

if ada antara korang nak pi Bukit Merah Laketown Resort, 
calling2 la nama yang tertera kat business card tu, mana tau boleh dapat murah kan...aku tak ingat adik aku cakap berapa harga satu malam...rasanya x sampai RM200..nama pun homestay kan...kalau korang nak tau dengan lebih lanjut call number tu eh...if x nampak...sila klik gambar untuk tumberasan...eh..tumbesaran la...

9 comments:

  1. shu dulu gi stay kat sebelah suria apartment ni..yg 4tingkat je tu.. kena kacau ngan "cik han"..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. Tapi kalau kat bukit merah mcm x berapa nak best kan?

    ReplyDelete
  3. wah..dia bercuti kat laketown bukit merah tanpa mama dia eh? patut mama dia jeles..hihihi..

    ReplyDelete
  4. nk ajak laki ku pegi sini.tp asek xnk je.hahaha

    ReplyDelete
  5. ok laaa kan rm200, homestay tuuu

    ReplyDelete
  6. Dalam banyak2 wet world, sini yang I tak pernah bawa lagi anak2 I.. Ok nxt year punya plan splashing boleh pergi sini..Thx Kak Long divasss ;))

    ReplyDelete
  7. kami dekat je dengan bukit merah..tak payah tido balik hari je la.hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah