Monday, December 16, 2013

Throwback Sarawak November 2013 - Tasik Biru...

Selepas pergi Gua Angin kami teruskan perjalanan ke Tasik Biru..tasik buatan manusia yang sangat cantik...kalau buat phooshoot memang cantik...result gambar memang superb nanti tau...


Sign board Tasik Biru


boleh tahan luas..


cantik kan..


ada masa2 airnya bertukar kaler macam Emerald...adakala hijau...


tenang jer kan...


semua kepanasan..tp gigih nak posing


Kami dah sampai kat sini


amboi...tgok la anak dara aku tu...lentik


Kesayangan dunia akhirat


ini kecintaan dunia akhirat...

Lepas kami kat sini...teruskan perjalanan balik ke hotel..sebelum tuh kami singgah makan dulu kat foodcourt...kat situ x amik gambar sebab dah lapar sangat..hahahaha...
balik hotel rehat dan bersiap nak pi makan plak...
kisah makan untuk second day macam2 hal...nanti aku citer eh.....

13 comments:

  1. wah..mendamaikan..dee tak pergi sini pun masa gi jalan2 ke kuching..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi sini memang damai jer Kak Dee...tp be creful kat pelantar bawah tu..teroleng2 sebab bawahnya tong2 besar...hahahaha.....susah nak seimbangkan diri..

      Delete
  2. bukan main lagi anak buah diva ber-pose ek???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lom tgok mama pose lagi..hahahahaha...ikut mama lettew kan..

      Delete
  3. Replies
    1. sanagt cantik dik..kalau buat pre wedding shooting memng cantik giler..

      Delete
  4. Kem salam kat awek model photoshoot tasik biru tu yea....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...boleh jer...nanti i sampaikan...

      Delete
  5. memang betul laa...rasanya mesti ade mereka yang ade kat sarawak jadikan ini sebagai tempat utk buat wedding photoshoot..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. wpun buatan manusia tapi tetap nampak natural & cantik...
    nxt year punya holiday memang nak ke Sarawak tapi bulan september.. nanti boleh refer blog SA mana tmpt yg boleh pergi :))

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah