Friday, December 13, 2013

Aidijuma Fans...

Haaaa...ada sapa2 rindu kat Lisa?sapa Lisa? Lisa la pemilik blog asal blog Suriaamanda ni...lepas dia bersalin 2 tahun lepas...bersalinkan si kembar tu...dia serahkan kat aku blog ni....ada readers2 yang kenal dia tau...ni la wajah2 terbaru Lisa yang sedang gilakan tudung Aidijuma...

Jom tengok kegilaan Lisa JOM...


aku x tau nama tudung or jenis tudung....korang tgok gambar jer la ye...


tudung bawal plain


Tudung bawal plain jugak...


Tudung bawal Checkers...( agaknya kot)


x tau la apo namo tudung ni...


Ni lagi satu...Aidijuma white label circles...

Kepada yang sukakan tudung jenis bawal...korang leh terjah mana2 kiosk or butik Aidijuma...yang terdekat butik dia aku tau kat Central Market...yang lain2 aku x tau..kiosk yang aku tau ada kat The Curve..

atau korang malas nak pi shopping...

korang terjah website Aidijuma je...


Selamat shopping eh.....




14 comments:

  1. minat jugak tudung bawal aidijuma ni
    tapi mcm dah malas nak makai nya ..sng lagi pakai tudung syria ke tudung ekspress soft awning .. tp kalo sesekali pakai feeling remaja :)

    ReplyDelete
  2. Adik SA ke Lisa ni??? ohhh baru tahu Lisa lah pemilik asal blog SA ni hehehe :)
    Btw tudung aidijuma tu cantik2 kan.. ramai member2 kata tudung dia cantik & price also reasonable.

    ReplyDelete
  3. lawa2 tudung adijuma..tp dee dah lama tak pakai..asyik bershawl je..hehehe..

    ReplyDelete
  4. Lawa-lawa tudungnya..mahal tak?

    ReplyDelete
  5. saya x pernah cuba pakai tudung Adijuma....mgkn lepas ni blh try

    ReplyDelete
  6. ramai peminat tudung ni.. blh thn gak hrga dia...

    ReplyDelete
  7. owh..boleh main-main transfer blog eh..cool giler...apa relationship antara SA and Lisa nie??

    p/s: klik nuffy...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. SA nak take over blog pcl? ..pcl bz dgn biz travle..

    ReplyDelete
  9. Bawal ni simple tapi kita suka chiffon lagi..mungkin dah biasa pakai..so senang!!!

    ReplyDelete
  10. hi, nak let go tak tudung aj garden tu?? sy minat la.. wassap sy ye 0196246047

    ReplyDelete
  11. Asslamaulaiakum

    Saya ade jual beberapa lagi koleksi AJ BL (New Item) RM38 termasuk postage
    Kalau berminat bole wassap saya 0142611131

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah