Saturday, December 14, 2013

Throwback Sarawak November 2013- Wind Cave Nature Reserve


Ni la gua Angin yang sebenarnya...kat sini la pintu masuk dia...yang kitorang pi first tu bukan....wakakakaka....acaner ni...boleh plak salah masuk Gua...sebenarnya x salah..tp kat sini sebenarnya pintu masuk dia...


Mak ngan Abah...aik..selalu pegang2 tangan...

 Ada penerangan skit kat sini...
 seksi plak perut abah..eh mak pun sama...mak tu dah penat sebenarnya tu...
 anak dara aku memang fresh jer....
 see...maunya x happy....
 aku terpaksa tepek gambar ni sebab nak tunjuk pondok jabatan perhutanan yang aku citer kat earlier entry tu...

minah ni mcm biasa gambar dia mmg cantik...

 mak yang keletihan
 penunjuk arah
 gambar kat laluan ni semua cantik2 tp aku x tepek semua la...sebab banyak gambar aku...
bukti kami dah sampai kat sini...

Kat sini setiap sudut memang cantik untuk diabadikan dalam gambar...kalau amik gambar pre wedding pun cantik kat sini....tp sapa nak kawen kan...hahaha..gilo merapu...
next entry kita ke TASIK BIRU........


6 comments:

  1. sekali sekali menikmati keindahan alam macam ni bestnya...

    ReplyDelete
  2. mmg cantik permandangannya..mak ayah romantik giler..:)

    ReplyDelete
  3. bestnya.. boleh nampak fresh air area kat situ sebab semuanya pokok2 menghijau

    ReplyDelete
  4. lama pulak rasanya weena tak pegi area belah sana....nanti balik kpg kat kuching nak pegi jugak la...hehehe... :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah