Friday, December 6, 2013

Lunch Yang Sexy


Ape hal plak ngan tajuk hari ni kan.....haaaa...kat fb aku bercerita pasal makan yoghurt kalau nak nampak sexy....ada mat salih sorang ni ckp....sejauh mana betulnya or tak betul
Aku x tau...hihihi...
Today lunch dengan ayam2 goreng yang sexy ni... .ada nasi goreng jugak....
Lunch untuk meraikan trainee yg patutnya last next week...
Sebab bos aku xde for 2 weeks...maka farewell di cepatkan....
Alhamdulillah rezeki for today.....moga dimurahkan rezeki in the future....

10 comments:

  1. alhamdulillah..ada org belanja..murah rezeki along..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah rezeki..nk seksi kena pi kedai beli yogurt byk2 la buat stok.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. ....silakan if nk sexy mkn yogurt

      Delete
  3. Abis tu I selalu aje makan yogurt takda pun nampak seksinya? Ayam ni lagi seksi sebenarnya daripada yogurt :D

    ReplyDelete
  4. Lepas nie boleh jadi model yogurt la pulak yekkk

    ReplyDelete
  5. my feveretttttt....saya boleh jadi giler dengan ayam goreng....hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo...inhat gilerkan yogurt dan nak seksi jgk ...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah