Thursday, December 19, 2013

Elianto Set for Christmas


Semalam memang murah rezeki la...lepas dapat Keychain dari Kak Ngah Divas...aku dapat lagi souvenir dari AF Travel....memang tiap2 tahun diorang ni bagi tau.....ari tuh makan2 ngan Boustead Travel...ni dapat christmas gift plak....raya pun dapat....special thanks to Jenny, jiran aku kat condo yang x penah2 jumpa..kenal atas urusan kerja...ye la..minah ni pun memang travel jer kan...ater kerja travel agency...

 as usual dapat organizer ngan calendar...
 dapat gift..aku ingat kuih ke apa kan...
 waaa...something dari Elianto...

yeay..dapat body wash, body lotion ngan hand cream...

Suka...suka...suka....x semua dapat gift ni rupanya...mana yang x banyak buat booking ngan diorang dapat organizer ngan calendar..maknanya memang aku banyak la buat booking ngan diorang kan...
aku memang selesa ngan diorang ni sebab cepat...tangkas...even weekend pun if ada permintaan diorang memang kerja dan baik layanan...
tu sebab aku sayang ngan si Jenny ni...hahahhaa...ampu baik punya...Jenny baca blog aku kah?
x kot..tp dia ada LINE dan Whatsaap aku....tp tu la...aku active kat whatsaap jer..kat LINE non hado...

to Jenny...toce..toce...kalau ada jgn lupa aku eh neighbor....


11 comments:

  1. untungnya... bagus org appreciate cust dia camni...

    ReplyDelete
  2. hah untung lah rejeki ujung tahun ni Kaklong Divas.. kalau ada lebih share2 lah hehehe

    ReplyDelete
  3. untunglah kak suria! saya dah lama tak dapat hadiah. ho ho ho ho

    ReplyDelete
  4. wahh.rezeki.. comels hadiah kecik2 cenggini

    ReplyDelete
  5. wah...begitu bertuahnya dia...iolss tahun nie baru dapat calender jer, nak cari organizer untuk next year pun belum ada lagi...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. untungler dapat tu.. elianto nyer produkpun ok pulaktu...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah