Tuesday, December 10, 2013

Seremban Parade berwajah Baru


Warga2 Seremban...Seremban Parade kini berwajah baru dan dikenali sebagai Seremban Prima..
Lama kot Seremban Parade ni tutup sebab renovation..kalau x dah tentu2 aku lepak sini main bowling...tgok la weekend ni kalau senang nak ajak si kudut jenjalan sini la...macam biasa cuci mata bukan cuci poket...
nak mengabihkan masa sebab anak dara aku xde kan...lain la rasanya berjalan x bawak dia...sabar jer la...
Mood > tgh ngantuk ni ha....nak buat Throwback Sarawak mood x mari plak...


12 comments:

  1. vah vah vah, dah canggihlah, dah lama giler tak jejak sini kak.... hik hik hik, agak2 bley drive gi sana pulak tak sekarang memandangkan TESCO pun dah lepas kan??? *_^ wink wink...

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak2 la dik oii....lom sampai sebulan confinement kan..mengada eh....

      Delete
  2. Siap juga Akhirnya... Mesti macam-macam ada

    ReplyDelete
  3. memang dah berwajah baru..di seremban, seremban parade antara yang kurang pengunjung kalo tak silap, masuk je seremban parade sepi je. Tak macam Aeon kat seremban meriah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA suka sebab x ramai orang...if ramai.....semak otak..

      Delete
  4. lama dah tak jejak sini since AEON kat S2 tu bukak........

    ReplyDelete
  5. tol tu... dulu keje kt wisma persekutuan bila jumaat jer terus kitorg ke c2 coz x ramai org... huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooooo...kerja kat Seremban...orang Seremban jugak ke...

      Delete
  6. Wajah lamanya macam mana kak?haha

    ReplyDelete
  7. Lama sungguh tak jejak Seremban ni sebenarnya. Kalau masuk for sure sesat jalan. Maklumlah terror sgt bab2 jalan nih. Tapi dedulu rajin turun naik bas kat Seremban sebab buat matriks kat KP ler.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah