Tuesday, December 31, 2013

Pucuk Muda Di Tahun Baru....


Aku nak citer pasal pokok bunga aku ni....jangan korang fikir ke lain plak eh...
Hihihi...sajer jer letak tajuk bikin panas...
Baru perasan yang pokok bunga atas kabinet kat workstation aku ni tumbuh pucuk muda lagi...sekali 2 u olls....makin banyak dan makin bercambah plak....
Bila la aku boleh kidnap bawak balik Seremban ni...
Asal nak bawak je boss aku jeling....ntah apa2 ntah....pokok aku kot.....

15 comments:

  1. pokok bunga apa ni kah. mcm menarik jea. warna apa bunganya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni namanya money tree...dia x berbunga Nina...tp org cina percaya pokok ni bwk ong...

      Delete
  2. boss gi toilet...
    cepat2 cabut sis hehehehehehe...
    astagfirullah .... ngajar bukan2 i ni kan hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. X leh...elok depan meja I kang...dia suh letak dlm bilik dia plak...lg haru...

      Delete
  3. ati mesti berbunga2 bila tgk pokok tanaman kita tu berpucuk muda kan. Kalo tanam yg berbunga, lg la berbunga2 ati tuh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu mak....kalau la dpt tanam orkid kan...

      Delete
  4. ingatkan pucuk muda apalah tadi.. -_-"

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Huhu...pernah cuba..belum sempat dia dh nampak...

      Delete
  6. Wat duno je...bila boss jeling...jeling je dia balik...baru adil kan...heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bos I tu kuat sentap...x bleh wooo....if I xde dia tolong siram kadang2

      Delete
  7. bos pun tengah usha bole line clear nak bawak balik kot..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. psstt: dah bawak balik belum pokok pucuk muda tu.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah