Monday, December 30, 2013

Selamat Pengantin Baru Wanie dan Nabil


Assalamualaikum. ...morning u olls...senyap sunyi opis aku hari ni...betul2 4 orang jer ada ni..bosannya.....
Ni nk citer pasal semalam...dari pagi sampai ptg pi kenduri kawen...dari Seremban nyer wedding sampai ke Puchong..anak buah 2 pupu yang kawen...kenapa 2 pupu korang jangan tanya aku...x reti aku bab salasilah keluarga ni....

Wedding yang ni sebelah Puchong....yg kat sini je aku cover...kenduri yang sebelum ni malas nk amik gambar....


Bunting for the bride...actually ni majlis resepsi diorang.. diorang dah nikah dah 1hb ari tu....


Guestbook corner....mmg ada je kat mana2 kenduri kawen kan....


The bride..tgh bersanding..kelasss pengapit lelaki......


Anak dara I....


Pelamin yang sgt cantikkan....


Yang perempuan tu anak buah aku....


Family abah yang sebelah Puchong ni semua Pakistani....semua muka ada mixed...termasuk abah aku....
Apa pun org hitam ka...putih ke...mix blood apa pun...kita tetap orang Malaysia.. 
Ni masalahnya bila kerja x ramai orang ni....macam2 masalah....
Aku nekad nk kumpul cuti dh lepas ni....nak2 bulan 1 ni byk giler cuti kan...eh...bulan 2 lg byk cuti la.....aduyai.....confirm byk duit terbang melayang ni....bukan apa....if cuti confirm nak pi berjalan kan?


11 comments:

  1. selamat pengantin baru untuk pasangan tu ye...cantik

    ReplyDelete
  2. eh..
    dua2 pengapit lelaki yer kak..
    hehe..
    jarang tgk nie..
    tahniah buat pasangan pengantin.

    ReplyDelete
  3. Selamat pengantin baru buat 2 pupu amanda. Cantik dan handsome...

    ReplyDelete
  4. so SA pun mixed jgk lah kan..hehe
    cantik warna baju pengantin tu..
    naik serinya..
    pelamin pun cantik..hehe

    ReplyDelete
  5. selamat pengantin baru untuk wanie n nabil moga bahagia..pelamin tu memang sweet sangat...

    ReplyDelete
  6. cantik warna baju pengantin . selamat pengantin bru utk mereka

    ReplyDelete
  7. comel je pengantin ppuan tu.. ;)
    wahh kenyang lah seharian cover perut dengan nasi minyak yer SA hehe

    ReplyDelete
  8. Cantiknyer pengantin & baju dia..

    ReplyDelete
  9. Selamat pengantin baru..semoga berbahagia sampai ke anak cucu..aminn...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah