Wednesday, December 11, 2013

Throwback Sarawak November 2013 - Photoshoot


Sebelum2 ni dah up gambar2 si kudut ni kat entry November...ada sesetengah jer tak upload lagi kan...
Jom tgok kegembiraan adik aku dan sesi bertemu bakal pak mertua hahahhaha....first time jumpa ni...kami yang adik beradik semua dah lama tau dah....
 

Dania dah nak sama tinggi ngan Acu dah


ini la bopren si kudut...3 tahun dah kawan..sama bidang kot x salah aku...ke salah? arh..lantak la...


Gambar ni sweet sebab aku yang amik...boleh?


Lawo plak ko pose nampak gigi macam tuh Mizi...


Mizi bertemu Pak Zain...bakal pak mertua..


happy moment..


Abah kalau amik gambar x boleh ready2...sure nak bercakap..ntah apa yang ngomel pun x tau...

Pas ni aku nak tayang plak gambar 2 keluarga bertemu mesra...macam dah ikat janji  dan merestukan plak hubungan mereka berdua...xde2...kerja dulu na...pekat loghat Perlis diorang...aku boleh la faham...
Nak balas balik jadi tunggang langgang..takut salah...makanya duk dendiam....hahaha
but ok la pertemuan mereka....first time jumpa dah mesra gitu.....

See Next Entry ye...



13 comments:

  1. Moga berbahagia laa Acu dan bf nye yer..

    ReplyDelete
  2. wahhh siap ada sesi bertemu pak mertua ye..
    mak ayah lak siap bertemu besan ye..
    sweet jgk pasangan nie..
    sama cantik sama padan hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 kita doakan untuk keduanya...amin...

      Delete
  3. samalah ngan abah alin...ada jek tak kena..hihihi

    ReplyDelete
  4. tahniah kudut... bila nak naik pelamin ni..

    ReplyDelete
  5. tahniah kudut!! bila nak naik pelamin ni..

    ReplyDelete
  6. Dulu-dulu kita pun plan mcm nilah. Masa konvo nak kasi parents memasing beramah mesra. Last2, putus sebelum konvo...padan muka kita. Anyway, congrats again kat adik SA. Pasni kena kerja keras kumpul duit nak buat wedding pulak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 jodoh mereka berpanjangan...amin...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah