Friday, December 13, 2013

Mai Secawen.....

Hari2 lepas lunch mesti nak pekena latte...ingat aku banyak ongkos nak minum kat Coffee Bean mahupun Starbucks???x yah jauh2..kat opis aku ada coffee machine...tekan2 jer dah sap2 soi siap.....memang coffee machine ada kat meeting room dan mana2 guest nak minum coffee boleh selfservice...buat sendiri hoke....


Hi...nama saya Prestolino....letak jerk cawan ko tekan je nak latte ke cuppucino ke...ada 2-3 lagi..x ingat...


Esok Qila last day..pas ni x dapat layan coffee ngan Qila dah....


my latte is on da way....


geram jerk tgok biji2 coffee ni....

tadaaaa...dah siap....

Lepas ni kena la aku layan sorang2 minum coffee...sib baik dah pandai buat...dah lama gak layan menda ni...tp lupa nak blog out...nak update pasal Sarawak aku nak muntah dah..gambar beribu...
kot boleh letak gambar aku x pe la jugak kan....kenapa x bole?blog ko kan....eeeee....x boleh...
berdosa...kang ada yang x puas hati ngan aku tunggu plak kat mana2 simpang...kena belasah ke...kan...sapa tau...hahahaha...xde la...aku dah bg tau kot reason2 kenapa x nak show off kat blog...biar la aku dan mereka2 jer yang tau...kalau ada keizinan yess aku eltak..itupun atas certain2 entry jer..mcm entry review2 ke..kan...macam la banyak sangat review....eh..mana tau rezeki lepas ni....kan?kita x leh fikir negatif...must always positif...betul x broframestone?

Apa la citer buah hati aku pi vacation ngan Mak Tehnya........sedih..mama  kena tinggal...

15 comments:

  1. Halamak kak! Bestnya opis akak ade coffee machine. Klu opis sy ade gak sebijik, mau hehari sy dok taram kopi ni kak! Slurrpppp!

    ReplyDelete
  2. bestnya.. mahal tak harga coffee machine ni..nak beli kat mana?? Blh suggest kat bos ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. mahal giler...ribu riban jugak..sebab beli 2..satu letak kat penthouse office ceo...yang ni letak area bilik meeting

      Delete
  3. best memang best..lagi best kalau letak kat umah kan?

    ReplyDelete
  4. hamboiiii, nak request kat pink panther jugaklah ni, nak satu senang sikit bila dia nak coffee jer terus tekan jer, tak yah nak hingat2 krimer dia berapa cofee dia berapa..wakakakaka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila mintak...senang kasik press dah siap....

      Delete
  5. bestnya along ...klu gini ada kat opis

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuma x leh selalu layan Mimy sebab nanti ketagih

      Delete
  6. Waduh2..ada mesin buat air pulak dah..buatkan satu untuk kiter ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh...datang la opis...free jer..hahaha

      Delete
  7. wah.. syok la.. hari2 blh mai secawan.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak boleh hari2 sebab x elok untuk kesihatan..sesekali jer...

      Delete
  8. wah....best giler ade coffe maker macam tu..kat opis kita masih lagi menggunakan tea lady yang bancuh kopi satu jug..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. best memng best tp x de kat semua level...hanya kat level2 tertentu jer..heheh...actually my office pun masih menggunakan khidmat tea lady...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah