Friday, December 20, 2013

Tazkirah Jumaat...


Assalammualaikum...

Selamat pagi you ollss...aku bercuti hari ni...cuti penat berulang...selamba jer ckp kat boss semalam masa dia masuk opis kejap..
"i'll be on leave tomorrow, penat plus hectic since you are not around..heheheh"
then dia ckp.."ok..u can go for leave but make sure coming back on Monday"

Yahuuuuuuu......so aku sekarang kat rumah...bersama anak dara...bersama si kembar...whattttt!!!!
si kembar...alahaiiiii....for sure jadi bibik jap lagi.....

sama jer kan.......

9 comments:

  1. wah.. cm tu je apply leave.. selamat beristirehat kak :-)

    ReplyDelete
  2. Jadi bibik utk keluarga sendiri lain rasanya... lebih bahagia dan seronok rasanya kan:)
    Selamat bercuti. Kakak hari ini pun half day ada urusan juga..

    ReplyDelete
  3. Selamat bercuti...jangan lupa basuh baju ye...hehe

    ReplyDelete
  4. InshaAllah hope dengan pijaman yang ada ni kita sentiasa beringat ia hanya pinjaman dari Allah..

    Ohoiii bestnya cuti.. jeles ok.. but its ok, wpun i kerja tapi i relax sebab my boss going to leave for xmas.. xoxoxo ;P

    ReplyDelete
  5. True, yang penting kena tahu untung bersyukur

    ReplyDelete
  6. cuti ni ku nk mengemas kak.adehhh tiap2 minggu kena mengemas.letih rrr letih rrr.hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah