Monday, December 9, 2013

Sleeping Beauty


Wajah kesayangan aku....minggu ni bakal merindui Dania...dia pi bercuti ngan Maktehnya...pi Bukit Merah Laketown Resort..Special thanks to Mak teh sebab sudi nak bawak Dania...
sure mama boring weekend ni..macam kucing hilang anak...mana plak mama nak pi weekend ni...ada kenduri kahwin...tp Sabtu je...Ahad tu...aduhai....macam2 rasa ada bila nak berenggang ngan anak even x lama 3 hari jer kan....aku ngan Dania bukan selalu berenggang pun...berjauhan bila kerja je..weekend jumpa balik....aduhaiii...kenapa la perasaan ni jadi x enak....
Kalau boleh ikut...dah lama aku offer diri nak ikut....tp Ateh pi pun sebab event tempat kerja dia...
Ya Allah...dah macam kucing hilang anak dah ni...padahal belum pun diorang pergi....


9 comments:

  1. sabaq ye kak... kena sibok kan diri la ahad nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingat nak cari mana baju2 x pakai and hantar ke pusat bantuan mangsa banjir...haa...ok x?

      Delete
  2. Sy pun x pnh berpisah dgn anak... G kursus pun angkut... Mmg brt hati kan klu x pnh berenggang nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestnya la hai kalau boleh angkut anak sekali...

      Delete
  3. hihi beauty ;)

    blog kamu udah aku follow ;)

    ReplyDelete
  4. apa yang SA alami nie benda yang selalu kakak sy alami bile pakcik makcik bawak anak dorang jenjalan..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. syoknya...ada orang bawa berjalan...untungnya ada makcik2 yg rajin layan kan

    ReplyDelete
  6. Betul tu, SA. Kalau anak takda depan mata, memang merindu aje. Kalah orang yang bercinta. Kalau boleh nak segera tengok muka dan nak peluk2 manja gitu. Takpalah, you dah bagi keizinan kat dia nak ikut Maktehnya, terpaksalah lepaskan. Nanti kalau permission ditarik balik, sedih pula Dania ni nanti!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah