Sunday, December 8, 2013

BBQ Session Muar

Akhirnya...ini la sessi bakar membakar barbeque adik beradik yang dh di plan
Sessi x cukup korumn...kalau complete lg best....ramai kan....


Arang sedang di bakar..


Bahan2 yang akan di bakar..


Bam bam aku yang happy...


Ikan keli yang di bawa dari Seremban


Lamb yang sedang di bakar..


Masih terasa sedapnya lamb ni...3 kg habis....


Ada yg request medium well, well done la....


Ni yang well done...

Best betul..best bab makan la...sib baik x buat byk....disebabkan x ramai xde la buat ayam ngan seafood. .plan lain nanti la..buat bbq tepi pantai ke...buat collection..then beli bahan banyak skit.....alhamdulillah....semua dh settle....
Azlan Strider...SA x bakar ayam ye...bakar lamb ngan ikan jer...hihihi...


4 comments:

  1. sedapnya lamb.en suami hantu lamb..n baru permulaan kan,pasni plan yg lebh canggih lg..:)

    ReplyDelete
  2. saya kalau bab2 BBQ nie memang no 1..especially kalau part hidupkan api dan membakar..tapi towards the end tu jer yang tak berapa nak berkenan..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Oh, ayam seksi takda ke this time? Aduhai terliur lah, bila agaknya nak buat aktiviti membakar ni lagi. Korum yang biasa pun busy memanjang.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah