Wednesday, December 18, 2013

Throwback Sarawak 2013 > Pasar Baru Satok

Aku terlupa plak nak up citer ni kat korang....lepas makan balik dari Tasik biru tu x terus ke hotel..kami pi Pasar Satok yang baru...kenapa baru..dulu peniaga2 ni di tapak pasar yang lama...tepi2 jalan dan tepi lot2 kedai...ni dah di upgrade...apa kami cari disini?
mak nak beli baju skit..souvenir ngan baju cucu2 kat semenanjung yang tinggal....

 ni la tempat baru...kiri kanan...semua baru..
 parking pun tersusun jer..
 kat situ la tempat2 orang jual ikan masin terubuk..


mak dah dapat dah apa yang dicari...



Abah macam biasa suka survey2...


 dah2..ari nak hujan...jom balik hotel

Lepas ni yang terus balik hotel..siap2...tu yang terus pi makan a.k.a dinner yang menyedihkan tu..
sedih2 pun makan habis jugak kan...

after this moh kita ke Cultural Village Sarawak...jom tengok keindahan kaki gunung Santubong....

5 comments:

  1. hahaa..tak bagitau datang sarawak..boleh lah jemput ke rumah makan..

    ReplyDelete
  2. pg mane2, shopping yg penting hehehe

    ReplyDelete
  3. Ok can't wait for September next year.. its my turn to Sarawak.. yiihuuu :))

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah