Friday, December 27, 2013

Friday Quotes


SA sedang stress....byk giler task end of this year..unexpected tasks..huh...giant nih meroyan plak hujung2 tahun...x pe la...sebeban tugas adalah ibadah demi sesuap nasi...
Kena tegur kena marahtu adat la kan...kita sebagai staff kena terima sebagai teguran membina even kita tau bukan salah kita...
Well aku stress sejak semalam...hari ni dh ok skit...

16 comments:

  1. hujung2 tahun ni dua je..makin sibuk or makin tak tau nak buat apa..dee pulak january adalah masa2 kesibukan melampau..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la kak dee...january nanti lg sibuk

      Delete
  2. sabor ye SA..
    positive kan diri k..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. ..I dh ok..dh biasa dh pun

      Delete
  3. Yup....kita panggil ia " masa bertenang"

    ReplyDelete
  4. Harapnya stress tak berpanjangan hingga ke tahun baru. Banyak bersabar ya, SA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tgok gaya akan jd berpanjangan..hihihihi...

      Delete
  5. Stress kat opis ni mmg lain sikit...klu tak tengok dari sudut positif...boleh gila dibuatnya..huhu

    ReplyDelete
  6. hujung2 tahun nie memang stress..sib baik sy dah apply cuti untuk isnin and selasa..so kalau ade keje tak habis, tahun depan saya buat...hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm la tahun depan tu jauh sgt kan..hihihi...x adil...boleh plak cuti eh...

      Delete
  7. stress klu ditangani dengan baik ada kepuasannya..eceh pandai je berkata2.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak jugak PK...lg stress sbb kjp2 kena kacau...bila nk tangani ngan baik..makin ditambah2 stress tu...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah