Wednesday, December 11, 2013

Bicara 11,12,13


Tiada apa yang istimewa di sebalik tarikh hari ni....tp tetap nak abadikan jugak dalam blog picisan ni kan....kalau Che Ta mungkin la manis tarikh ni...begitu juga Jovian Mandagie...untuk aku plak...aku cuma maniskan senyuman jer la...hahahaha...xde agenda2 menarik yang boleh dijadikan kenangan untuk hari ni....Selangor cuti..KL kerja....sure KL jammed gila bila orang Selangor banyak yang habiskan masa kat KL..nak2 masing2 sure sibuk buat persiapan persekolahan....
eh korang dah beli baju sekolah anak?haah ye laaaaaa....aku x beli lagi ni.....minggu ni Dania xde...minggu depan la nampaknya.....


10 comments:

  1. tarikh hari ni mmg cantik, aku pun berkenan...

    aku tak beli lagi baju sekolah anak2 nok, ingat minggu depan, minggu ni nak balik seremban...

    ReplyDelete
  2. sure KL jammed, pcl memang tak ar bila wife ajak shopping kat KL... , bukan tak suka tp mcm buang masa lama...baju sekolah anak kat Banting ni pon murah...biasa2 jer..

    ReplyDelete
  3. kalau tarikh ni jatuh hari jumaat sure ramai org menikah tarikh ni..hehe..

    ReplyDelete
  4. cantik tarikh tu
    sure diingati org ramai, senang nak ingat

    ReplyDelete
  5. cuti x cuti KL tetap jammed... huhu... sy abadikam hari ni di klinik aje.. hehe... check up routine..,

    ReplyDelete
  6. pada den takde apa yang istimewa pun tarikh hari nih , sama jer seperti hari2 yang lain...

    ReplyDelete
  7. yg penting selangor cuti.. hehhehee

    ReplyDelete
  8. Soheh org Selangor masuk KL...hahahaha..
    Anak anak saya belum masuk umur sekolah lagi...:P

    ReplyDelete
  9. kita senyum hari ini...boss tak masuk....hihi...tapi sakit jiwa sebab handphone rosak.....

    ReplyDelete
  10. syok dating dgn encik suami date ni :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah