Monday, December 16, 2013

Dominos Pizza Malam Sabtu..

Si kudut macam orang mengidam plak...mengalahkan Si Ateh yang tengah preggy..boleh plak cakap teringin sangat2 nak makan pizza...aku on aje la..sebab dia yang belanja kan...x leh blah bila kena top up jugak.....sabar jer la....


satu2nya Dominos pizza kat pekan Seremban....ni tempat yang delivery tuh...x ingat la jalan apa...


kitorang x pilih  combo ni...tp pilih yang combo no 4, up dengan bbq chicken wing...


budak mengidam yg tgh selsema...


total damage RM76.45...harga combo RM48++, up chicken wing ngan add on cheese...so total mcm tu la 


1 large pizza Hawaiian and 1 regular pizza Prawn Sensation...


Abah mula2 x layan pizza...tp dia yang makan banyak...sedap plak katanya...


muka macam tu sebab panas..hahahahahah....

makan kat umah dak Lisa....ingat anak dia suka...xdenya....dan kami sekeluarga kalau beli apa2..xde nak kedekut de...benda sikit pun kongsi...ada orang xde nak kongsi2 kan...siap sembunyi2 makan besar...kami xde...rezki yang sedikit tu elok dikongsi bersama...murah rezki selepas tu..betul x...apa guna kedekut2 ni....bukan boleh bawak masuk kubur pun....oopppsss.......terlebih plak.....

Ingatkan dah makan pizza xde la nak makan nasi ke kan....kalau dah tekak melayu..tetap nak makan nasi...haaa...itu la abah aku....sabar jer la...tekak tetap nak makan nasi...x biasa katanya...
Mak as a good wife melayankan aje..aku pun tumpang jugak sebab lauk sedap...
Kari Kepala Ikan tuuuuu....rugi la kalau x makan kan....hehehheh.......

Nanti aku citer kat mana dapat ikan kerapu best.....

10 comments:

  1. bersemangat tengok abah dan mak makan pizza...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la..padahal diorg x suka pizza...hihihi...

      Delete
  2. assalamualaikum suria...sedapnya makan pizza...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam mana mass zull..Alhamdulillah rezeki kan...dh lama x mkn pizza sebenarnya. ..

      Delete
  3. Mkn pizza. Mkn nasik. Mak aiiii. Heheh. Kalo nina penuh perut. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal.....hihihi....org kg la katakan...

      Delete
  4. wah...syoknya tengok family time macam nie....Such quality time is priceless.. :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..such a quality time...family first....huhu...

      Delete
  5. normal la tu kak. nasik jugak yg di carik.hihi

    ReplyDelete
  6. fuhhh selera sungguh abah makan hehee.. lepas pizza, nasi pulak.. hehehe chayokkk :))

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah