Wednesday, December 4, 2013

Suriaamanda on Alexa


Meh tgok blog aku nyer ranking thru Alexa ni....rasanya ni baru firt time aku publish pasal alexa ni kot...
Blog aakubukan pemes pun kan..saje2 la tgok ranking...
Korang nampak kan?
Focus rank in Malaysia je la.....hahaha.....
X pe2 aku kena gigih lg ni....
Korang nk tgok ranking blog korang?
Sila terjah Alexa.com eh....

8 comments:

  1. terbaik.. lepas ni sasar bawah 1k :)

    ReplyDelete
  2. global rank saya masih tak dapat nak lawan SA lagi..hehehe..saya pun tak reti baca sangat alexa nie..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Sudah cukup bagus tu...Teruskan blogging, Insyaallah...akan turunlah lagi angka tu

    ReplyDelete
  4. tak pernah tgk.. nanti2 nak tgk lah. hihi

    ReplyDelete
  5. lebih kurang je ranking blog kiter..

    ReplyDelete
  6. Wah, boleh tahan tinggi tu. Payah nak menuju bintang cam ni. Tapi takpalah slowly, slowly kita belajar.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah