Monday, December 2, 2013

Marry Brown on Saturday


Memandangkan cuti sekolah x kemana2...so aktiviti hujung minggu dengan bawak anak dara ni jalan2 and Sabtu lepas lepak Marry Brown..
Agak kecewa sebab x sama macam kat KL...servis lembap...bergurau senda kat kaunter x hirau customers. ..terpaksa plak aku tanya bila order aku nak siap.....
Cukup la aku bawak sekali kat sini...next time if nk makan MB aku bawak pi KL je.....


Pose jap sambil tunggu order sampai...


Pepsi xdo....Ini je yg ada ye...


Gambar bukan main gah....sedap dan berselera mata memandang.....


Tapi result sgt hampeh....


Ayam rentung si kudut dpt.....


Ni mama punya.....


Dania punya ok? Jangan tertipu...x ok sebenarnya....roti tuh berkulat.......


Presentation cantik...tp tu la....rasanya ayam tu dh goreng 2-3 kali.....


Burger aku pun x sedap.....

Bukan x bersyukur ye u olls....aku memang cari restaurant manager...xde plak...sib baik resit ada no hq kan....hari ni aku nak call...x nak la orang lain terkena mcm aku....roti dh berkulat disediakan....ayam pun x segar....kering kontang...kesian anak aku...
X per la kakak...itu je rezeki kita kan....nanti Jumaat kita balik Muar rumah Pak Nyah...kita buat bbq...lg sedap kan.....


10 comments:

  1. hah...berkulat?mmg patut komplen tu along...kite bayar tuk servis yg bagus ...bukan mcm nieh....

    mujur mb kat kampung lieya okey...budak2 le suke gi sini sbb makan sambil dok kat buai heheheeh

    ReplyDelete
  2. mb katne ni? sampai berkulat roti?

    ReplyDelete
  3. hitam nau ayam goreng tuh. kalau marrybrown kat times square sedap gak la... quality maintain je...

    ReplyDelete
  4. dah lama tak makan Marry brown....macam tak best jer.....

    ReplyDelete
  5. Wahhh burger tu..bak sini sikit bleh??haha

    ReplyDelete
  6. giler!!! roti berkulat pun dia serve kat customer... mmg kena complain lah ni

    ReplyDelete
  7. biaq betui... kalau zie mmg pi cari manager depa dah...komplen terus ja...

    ReplyDelete
  8. Memang kena complain direct kat diorang kalau kes camnie.... tapi kalau diorang nak ganti baru memang saya tak nak laa...ganti ngan voucher okey....hahahaha

    ReplyDelete
  9. Eh, boleh ke gitu? Dah rentung, dah berkulat bagi customer. Harapkan presentation aje cantik nak buat apa. Dah masuk ke MB ni tapi tak berapa berkenanlah.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah