Monday, May 12, 2014

Happy Birthday Kak Bear..

Friday last week ada celebration birthday buat Kak Bear...actually birthday dia hari Khamis tuh...memang dia dah belanja kitorang makan dari pagi bawak ke tengahari...makan plak nasi lemak pas tu kitorang bagi la sikit contribution untuk beli kek...kelakar..orangyang sambut birthday belanja makan...kira ok la kitorang beli kek..dia x tau pun...memang dia x jangka kitorang akan sambut birthday dia...

Kek Cuppuchino Cheese....
ni la kak Bear a.k.a Roslina Ibrahim..
gang makan yang celebrate
aku pun nyelit gak...
hehehe..gambar tuan rumah kena ada lebih...uiks....

Well, apapun Selamat Hari lahir buat Kak Bear...semoga tetap cute sampai bila2..kenapa namanya sedap2 tapi panggil bear...aku x tau sejarahnya mcm mana...hehehe...
tp maybe tgok orang dan personaliti agaknya kan....

4 comments:

  1. Simple kek nya.. Tpi manarik..

    ReplyDelete
  2. belated HB jugak buat Kak Bear .... namaya simbolik !

    p/s : SA ..pcl anugerahkan kamu sesuatu ; lihat la..

    http://www.nazlee.com/2014/05/libster-award-dari-akif-imtiyaz.html

    ReplyDelete
  3. Sedapnya tengok kek tu.... lama tak makan :)

    ReplyDelete
  4. SA-boleh je kalau nak p makan kat Warung Paksu tu, nanti roger je bebila..heheee

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah