Sunday, May 18, 2014

Baby Red Mandi...



Bukan kita jer perlu mandi eh..baby red pun kena mandi jugak sebab kat kg hujan lebat..tau je la kampung kan...tanah merah...mmg kotor gile...



Dah cantik dh si baby red...dh berkilat..dah wangi..nanti next time kita polish badan plak eh....bagi cantik2 lagi kan...kalau ada rezki tahun depan kita bg kawan baru untuk baby red....boleh ke? ? Insyaallah kalau rezki bertambah kan....

Amin....

posted from Bloggeroid


12 comments:

  1. tuannya dah mandi ke belum nie..hehehe

    ReplyDelete
  2. Wah.. Dh berkilat... Kami hujan2 jrg bagi baby kami mndi... Hehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum suria...dah berkilat pun mesti dah wangikan..:)

    ReplyDelete
  4. syok kalau dapat p polish tu. bersinar bergemerlapan/

    ReplyDelete
  5. kita pon ada baby red gak... tp kita panggil dia, brenito sempena add blog kita.. hahahaha

    ReplyDelete
  6. baby red pun perlu mandi biarpun sekali seminggu kan.

    ReplyDelete
  7. nasib baik tak mandi air perigi..sejok wooo.. janji berkilat.. skrg ni asal petang je hujan..

    ReplyDelete
  8. hujan² ni malas nak basuh kete kak..nanti kotor balik haishhh..tapi tu lah kadang² rimas tengok kalau kotor sikit kan..dah mandi berkilat bersih seronok nak drive :)

    ReplyDelete
  9. Phewiiit...Menggoda laa baby red nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. silau la mata tengok warna tu..hahaha

    ReplyDelete
  11. pandai tuan baby red amik gmbr sampai nampak reflection lampu2 tu semua. Betul2 shining dah ni.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah