Friday, May 23, 2014

Tiada Nilai2 Murni....


Semalam aku mmg balik awal..masalah kalau balik awal ni mmg kena berpusu2 la naik train...Nak dijadikan cerita aku hampir tersungkur semalam kena rempuh dengan ppuan yg aku dh mark muka dia tu....Aku ni sebesar2 org pun kena rempuh.
Dah dia rempuh aku xde la nk ucap sorry...dh la smlm aku tgh sakit kepala..
Bengang betul....
Orang2 macam ni mmg kena hantar pi PLKN la...xde etika langsung...mati agaknya kalau naik komuter xde tempat duduk ...aku ni kan..pernah mlh selalu dh sampai nilai baru dapat duduk...xde pun nk rempuh2 org...

10 comments:

  1. cobaan betul..
    org2 mcm ni lah yg x ada etika.. phuiitt

    ReplyDelete
  2. dia x pasan ke uols amek gambar dia
    ayoyoyoyo berhijab tu wat lah pagai elok skit

    ReplyDelete
  3. orang-orang macam nie memang wujud kat malaysia kak..mungkin sebab kurang pendidikan moral ketika kecil..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. adoi...agak2lah nak rempuh kot..kalau terempuh pun..say sorry ajerlah..bukan kena bayar pun :D

    ReplyDelete
  5. huwaa pernah juga kena sampai berterabur plastik reena.
    punyalah dia nak kejarkan seat.
    ambillah piala tu!

    ReplyDelete
  6. Ada orang memang tak belajar siviks langsung maka terhasillah sikap pentingkan diri yang tak elok begini. Saya pernah aje dulu-dulu masa belajar beri laluan orangtua duduk sedangkan saya sendiri berdiri berpeluh menahan nafas bau badan orang dengan tangan penuh buku dan file.

    ReplyDelete
  7. alahaiii...
    patah remuk kot kakinya if tak dapat duduk kak...
    memalukan kaum jea.......

    ReplyDelete
  8. tak suka orang takde etika ni..huhu

    ReplyDelete
  9. Kalau sy, sy rempuh dia balik. Kehkehkeh..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah