Tuesday, May 13, 2014

Tu Diaaaaa...........Harumanis Perlis..

Ni dah 2 minggu berlalu...lupa nak update kat sini untuk kenangan...si kudut whatsaap kat aku hari tu..tapi kekangan masa yang x menentu...aku ada inform jugak pasal bopren si kudut kirim harumanis dari perlis...tp aku lupa nak update....

 sekotak besar...
isi dalam kotak...leh tahan gak besar2

Alhamdulillah dapat jugak merasa yang gred baik ...sedapnya...ada kawan aku tu balik kampung kata nak belikan untuk kau...sampai la ni x dapat sebiji pun...sapa erk kawan aku tu...
xper la xde rezki la kot...aku tau dia baca blog aku...hahaha...nasib la...bukan banyak pun aku mintak sebiji je kot...biar la...aku sebut jugak lantak pi la...

Special thanks to Mizi yang nun jauh di Perlis....tahun depan bagi lagi eh...hahaha..

16 comments:

  1. uish sedapnya

    btw bila nak singgah blog eh? hehe

    ReplyDelete
  2. dulu ada sepohon kat laman rumah..buahnya sangat la manis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestnya. ..siap ada sepohon depan rumah...

      Delete
  3. memang komersil habis dah harumanis skang ni yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul..yg gred baik adalah sgt mhl

      Delete
  4. oh my..sedapnya..besaq2 pulak tu..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Xde la untung mn pun dik..bkl adik ipar pos kan...

      Delete
  6. memang kat perlis jer ke ada SA?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ema..sbb pokok nyer hanya sesuai di tanam di tanah perlis

      Delete
  7. dia ada jual online ke. Nak kirimmmmm... heheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada...cer check kat fb or google tp mhl skit la...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah