Tuesday, May 27, 2014

Selamat Bersara Abah...


Disaat entry ni aku up hari ni abah dah 3 hari pencen atau dalam kata yang sedap di sebut Bersara...
seronok la abah selepas 40 tahun lebih berkhidmat sebagai pekerja kerajaan kini abah dah bersara...pas ni x yah fikir pasal cuti pasal apa dah...bila2 masa je abah dah boleh cuti...x lama lagi..2 hari lagi genap umur abah 60 tahun...best kan...Abah dah bersara....boleh rehat...tp tu la..selalunya orang yang dah biasa kerja ni dia jadi kekok bila x kerja kan...x per la buat masa ni abah kena relax dulu...rehat cukup2 dah puas rehat nanti baru fikir nak buat apa kan...hari tu dah test jual daging salai...alhamdulillah ada permintaan...next x tau nak buat apa dah...xper..kita bagi abah rehat dulu...dah rehat nanti kita on balik permintaan dging salai...

Selamat Bersara Abah.....

9 comments:

  1. bersara ada pencen ni best, oh buat daging salai ye, sedap tu..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..jasa dan pergorbanan abah akak sepanjang bertugas amat dihargai oleh rakyat Malaysia..Sekarang abah akak dah boleh rehat..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..bestnya dah bersara boleh pikirkan bissness kalau berminat

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... Dpt kerja smpai bersara..

    ReplyDelete
  5. Bestnya dah tak perlu berhempas pulas bekerja lagi. Selamat menikmati zaman persaraan buat abah SA. Bilalah saya nak bersara ni...duh makan puluh tahun lagi!

    ReplyDelete
  6. bestnya da bersara...heheheheee..kita nie dok hitung hari gak nak bersara...hihihihiiii...lambat lagi haaa..... tak sabar gak nak tggu my mum n my dad bersara...sonok tgk diaorg ada kat umah jea...tak riso pikir g kje balik kje diaorg camne.....

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. tahniah pakcik..
    semoga lepas ni diberi kesihatan yg baik utk pakcik lepak2 lepas pencen yer..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..bolehlah berehat meluangkan masa dengan family.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah