Wednesday, May 28, 2014

Planta's Ramadhan...Terpaksa Decline

Pagi tadi check email yahoo sebab segala yg aku daftar mmg guna email ni....sekali ternampak invitation dari pihak Planta ni...tp sayangnya memang x dpt nak attend event tu....event mmg sgt awesome sbb boleh bwk anak kan...itinerary pun mmg best je....tp commitment keja mmg x mengizinkan aku untuk join....well aku jawab jugak la kat organizer yg aku x dpt join....courtesy kan...org dh email kena la jawab....


Pas tu belek2 lagi email...FFashionvalet dah keluar dh baju2 Melinda Looi...
Wow...cantik...
Pelbagai fashion ada dh ni....tahun ni Aku mmg nk beli baju kaler kelabu...
Nak tempah dh x sempat so beli siap je...nanti nakheret Dania pi Semua house...byk pilihan kat situ...


Cantik2 kan.....kat zalora pun dh byk keluar dah...tp paham2 la reganya kan...
Better beli kain pas tu akan dtgkita follow je pesen2 tu....
Biasa aku buat je ikut pesen aku suka....nak tempah kat designer aku blom lg la gaji RM15k sebulan...if yes mmg selamba je tempah...habis citer kan.....

Korang dh tempah baju raya?


28 comments:

  1. Replies
    1. betul tu Normi...tp tu la..sebab kesibukkan keja...as usual x sempat tempah baju raya kami dua beranak...

      Delete
  2. tak tempah SA, main beli siap dah aje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la...SA pun x sempat tempah kot..

      Delete
  3. Dah tempah since end of last year lagi, SA. Saja tak mahu ambil kat tailor, nanti terpakai pergi kerja :) Anak-anak pun dah siap belum baju raya. Malas ler nak menempuh kesesakan manusia masa bulan puasa nanti. Penat pun ya, tak larat tau puasa lagi :)

    ReplyDelete
  4. tak tempah dan tak beli lagi..tema pilihan macam sama pula dengan SA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya mmg x sempat tempah ni...beli je la kot..

      Delete
  5. Tukang jahit akak dok hospital lagi jadinya ada kemungkinan baju raya beli siap jelah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. raya ni lebih pada budak2 je kan kak...

      Delete
  6. takpe kak..mungkin jodh akak ade untuk event lain kot..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko kalau dapat event sila2 la inform akak tau Lan....

      Delete
  7. Replies
    1. kan darling kan....rugi plak...sbb event ibu ngan anak kan...

      Delete
  8. sudah tempah dah. mid puasa boleh amik dah tempahan...

    ReplyDelete
  9. kite dapat jugak invitation tu..rasanya pun tak boleh join sbb 4hb tu pegi vietnam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la...nk buat cane kan...vietnam again? Bestnya...

      Delete
  10. memang cantik kan SA, harga pun cantiksss haha

    ReplyDelete
  11. Sayangnya....takpe ada invitation lagi, cepat2 pegi SA...:)
    Aku tak tempah baju, selalu beli yang siap jak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Better beli yg dh siap la kan...hihihi

      Delete
  12. sayangnya tak dapat join event tu.. tak ada rejeki.
    I tak tempah pun baju raya tahun ni.. ingat nak beli je.. Jovian mandagie punya design tahun ni mst meletop2.. xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tubka...syg sgt2...dh tu nk buat mcm mn kan..

      Delete
  13. Wah dpt invitation planta tp tpaksa tolak plak kan

    ReplyDelete
  14. Tak tempah lagi baju raya. Beli siap je senang.

    ReplyDelete
  15. rasa tak best bile tolak event kan..tapi nak buat camne..masa tak mengizinkan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah