Friday, May 2, 2014

April Top Comentator 2014 & Birthday Girl

TOP COMENTATOR

ZazaMyMoon (62)
Mummydearie (42)
el (32)
Farah Waheda Wahid (32)
JunAina (27)
QasehnyaRania (27)
LydSunshine (27)
♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) (24)
Azlan Strider (19)
Ibu Lala (16)

Terima kasih buat mereka bertiga kat atas tu yang masih menggungguli top 3 komentator...nampaknya xde yang beat diorang lagi eh...apapun tahniah...tunggu hadiah dari aku...
Zaza i know i owe you 2 hadiah termasuk bulan ni...i will find sumthing for you dear..MD macam biasa i dah ada alamat...

for birthday girl hanya sorang je bulan ni...


Hadiah dah bagi eh...cuma untuk bulan 4 komentator ni tunggu hadiah dari SA...

Hey...xde ke yang nak beat mereka bertiga ni??hehehehe....bukan bosan eh...cuma memberi peransang kat yang lain2 dan menggalakkan persaingan yang sihat...mana nak kenal kak El boleh klik link yang aku bagi tu...anak2 dara dia lawa2 weh..boleh cari2 calon gak nanti...chop cepat2...hahaha...

13 comments:

  1. tahniah.. untung jadi pengomen tegar dapat hadiah

    ReplyDelete
  2. tu lah, tiap2 bulan berazam nak rebut takhta tapi biasa hujung2 bulan tersibuk terlepas nak komen. haiyoo.. tahniah utk yg jadi top 3. ingat SA ke buat top 10 la. heheh.. kalo nak bagi kat saya, bleh bagi by hand je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu cabaran tu agar Lyd rampas tahta..amacam..ada bran?

      Delete
  3. wuaaaa...menjelez ZazaMyMoon terunggul

    ReplyDelete
    Replies
    1. MB sila beat zaza ye....come on...u can do it...

      Delete
  4. tahniah buat diri sendiri tiap2 bulan top 1 hahahaha..
    jangan siap2 berani beat I.. I tetap number 1 okeh.. hahahhaa
    mcm biasa address pakai opis Nizam yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi....sapa berani sahut cabaran zaza ni....bertanding secara sihat....jom....

      Delete
  5. uik..rezeki lagi kat blog SA
    alhamdulilahhh
    tp saingan sengit ngan mummy farah tu hahaha
    nti kene lah sedas dua ngan dia tu hahaha
    thx SA

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah