Wednesday, May 28, 2014

WW > Makin mahal plak Tesco..


Ntah apa yang aku beli sampai RM60....
Sekarang makin terasa barang mahal...
Setuju x?


27 comments:

  1. Assalamualaikum...Pi Tesco kat Penang ke?..
    Memang terasa jugak bila shopping...harga barang makin meningkat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam
      Eh x la...I pi tesco mutiara damansara...penang tu jauh gila la plak...

      Delete
  2. setuju sangat.. kadang2 beli sikit tup2 eh nak dekat seratus. huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. setuju.. tapi kena jugak beli bila nak guna barang keperluan.....

    ReplyDelete
  4. dulu suka shopping barang dapur kat tesco tp sejak harga barang semua naik.. tesco memang dh makin mahal so turun level beli kat mydin jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA pun dh turun level beli brg dapur kat speedmart 99...sabo je la

      Delete
  5. sy kengkadang beli makanan coklat biskut utk anak pun nak smpi rm200..barang blh kira berapa je..haiissshh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sib baik SA duk bujang...kalau x mmg la SA rasa beban skit kot...

      Delete
  6. setujuu sangat..semua naik...huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melampau2 kan kak...kalau la pandai jd nelayan time weekend...dh lama turun laut cari ikan dh...hihihi

      Delete
  7. Setuju sgt. Kalau pg giant lagi terasa mahal. Nsk ok lagi.

    ReplyDelete
  8. Memang nilai RM sekarang ni dah kecik dah. RM50 tu boleh beli apa je sangat. Ni semua orang atasan punya pasal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM50 tu banje SA 2 hari je kat kl ni

      Delete
  9. mana-mana pun sama je rasanya... bawa 50 ringgit tak merasa...

    ReplyDelete
  10. Memang betul tu SA. Makin lama, makin terasa mahalnya. Kalau ke hypermarket ni, tak terbang RM50-RM100 memang tak sah. Bila belek balik barang-barangnya rasa macam tak munasabah pulak!

    ReplyDelete
  11. memang makin mahal sekarang ni SA

    ReplyDelete
  12. memang!
    terasa sgt..
    ahad lepas g tesco Seremban 2..sket jea barang tapi sampai beratus....
    dapat plak sy nie kje dekat sgt ngan tesco ha...

    adoiii...
    lagi menjiwa....
    nak tak nak kna gak membeli kat tesco......

    ReplyDelete
  13. betul kak..bukan tesco jer, kedai runcit pak man pun barng dah terasa mahal..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. mmg brg skrg mahal2.. lagi mahal kalau beli kat tesco.. I prefer beli kat giant je

    ReplyDelete
  15. Bukan kat tesco je mahal SA. Semua tempat pun. Huhu.

    ReplyDelete
  16. kurang pergi tesco dah..selalu ke mydin s2 tu kak..banyak banyak sikit dan ade lah barang murah sikit..tapi mmg barang sekarang mahal kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah