Saturday, May 24, 2014

Hensem..cute..comel....Just Name it.....

Sumber FB

Comel plak mereka berdua ni...geram betul tgok ...diorang berdua ni mmg la comel kan...
Cuba kita2 yg buat Agak2 comel x?
Hihihi....



11 comments:

  1. ermm ermmm ermmm.... ada buat tapi tak derlah expose...muahahahahaha.... nanti karang perasan comel pulak...teet....

    ReplyDelete
  2. comel giler kot diorang ni..
    kalau I yg buat mcm ni terus tak comel giler hahaha

    ReplyDelete
  3. theyol berdua ni mmg close kut
    igtkan td ngan emma maembong hehehe

    zizan hensem???wellllll ekekek tp lam pic tu mcm tembam skit ekekeke

    ReplyDelete
  4. kalau saya buat memang comel...tapi kalau akak buat mungkin kena retake few times kot..hahahahah
    *larikkkk

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. kalau saya buat mcm tu.. badut tak leh cari makan lah kak.. hahaa

    ReplyDelete
  6. Tak berani saya nak buat :) Nanti balik rumah saya try buat muka ala-ala comel depan cermin tapi takdalah nak berselfie.

    ReplyDelete
  7. dapat hubby saya ka...uuummmpppp......tak kose nak gedik haih katanyaaaaaa....hahahaahhaaa......"jualikan" mo anak yolah...

    ReplyDelete
  8. selebriti buat apepun orang cakap comel..cer kita buat..huhu.simpan sendiri je la kan :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah