Thursday, May 8, 2014

Pokok Dalam Goblets....

Dah banyak kali terpandang pokok dalam Goblets tuh...mula2 dulu kecik jer pokoknya so xde sapa nak heran...la ni dah cantik disamping rumpair tu dah elok subur mengembang baru nampak cantiknyaa......tapi kalau ada anak ikan guppy dalam tu or ikan laga lagi cantik kan....tp tu la xde sapa yang nak amik inisiatif bagi lagi cantik bunga ni.....

cantik sangat dan aku terbekenan....hehehehe
nampak x rumpair tuh....elok subur je...kalau ada anak ikan mcm aku cakap tu lagi best kan...

Korang ok ke ari ni...so far aku rasa ok je....just a bit bz ngan claim, meeting dan ada jer kerja2 lain...kejap lagi nak pi lunch date ngan boss...

x pernah2 pi lunch date ...tetiba ajak lunch sama ...selalu pergi ramai2..ni pergi ber 3...sib baik ber tiga...kalau berdua aku rasa aku makan x kenyang...hehehehe...

Jumpa lagi next entry eh....

24 comments:

  1. ehh pokok ni best along..senang nak bela...sebab tak bertanah kan....

    lieya ade sepokok....

    ReplyDelete
    Replies
    1. along plak x tau dia boleh hidup dalam air jugak...hehehehe

      Delete
  2. cantik juga...nak try la buat macam ni, letak atas meja kerja saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey..sila la cuba...mesti cantik sejuk je mata pesakit nanti doc...

      Delete
  3. wahhhh bestnyer.. tp una kalo boleh semua binatang nk letak,, udang, ikan, ketam, kure-kure hhahaha suka tgk binatang dlm air..

    ReplyDelete
  4. suka nengok je nak jaga tak berapa nak rajin

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhehehee..SA pun x rajin sebenarnya ...

      Delete
  5. cantik pokok ni sebab dauunya pun lebat

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak...lagipun senang jer jaga...

      Delete
  6. SA aju dah bela pokok ni kat ofis dah 2 tahun lebih, mmg senang sangat nak jaga, emmm hijaui

    ReplyDelete
    Replies
    1. oic...depan meja SA ni pun ada pokok yang sama Aju...x ingat bape tahun dah tanam

      Delete
  7. letak ikan guppy memang sesuai kat pokok ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan cik lily kan.....ikan laga pun ok kot...

      Delete
  8. cantik!!! waah.. teringat nak buat satu jugak lah... :D

    ReplyDelete
  9. kite ada pokok ni gak.. tp tanam dlm tanah... skrg dah menjalar panjang... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA memang perasan yang pokok ni je nis menjalar kan...

      Delete
  10. cantik! yes, kalau aga sekor ikan comel lari-lari kat bwh akar tu ~ perfect!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...itu yang SA cakap tu....mesti lagi menarik kalau ada ikan...

      Delete
  11. bos blanje makan apa.

    cantik pokok tu. dulu ada letak kat ofis ni tapi bila implement 5 s, terus remove.

    ReplyDelete
  12. saya lepas lunch tadi ade rehearsal kat ampang sampai petang..so basically, saya kira half day jer kat opis..hahahha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoih...bestnyaaaaaa....ko amik video masa ko buat flashmob tu tau..hahahahaha

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah