Tuesday, May 6, 2014

Ragam Si Kembar

Assalammualaikum...

Meh layan tengok ragam si kembar ni....last week 2 hari aku jaga merek berdua..bawak balik kampung...mana pergi bawak jer....ni dah kembali kerja rasa sunyi plak anak2 ada kat Seremban...seronok bila diorang ada jer di sisi....macam tu jugak Dania...Jumaat tu kan dia sekolah...aku rasa bahagia sangat bila buatkan Bento untuk dia bawak pi sekolah...sayangnya aku x amik gambar...dah kelam kabut pagi2 subuh kan....gigih tau aku bangun nak buatkan bento dia..

Meh kita layan gambar si kembar...

Aressa pakai baju tido baru.....baju ni baru beli...dan2 tu jugak nak pakai Ibu nak basuh dulu pun x sempat...
ni amik gambar bukan main lagi peluk2...kalau x memang x leh dekat..
alololo...comelnya anak mama ni....
suka buat peace mcm tu...
sabar jer la...

Semoga kedua2nya membesar menjadi harapan keluarga...bijak...cerdik...ni dah hafal A- Z...1-3 pun dah hafal...bagus...nanti suruh kakak dania ajar Alif Ba Ta plak...lagu2 citer HI-5 kat disney channel diorang dah hafal jugak...kalau bab melawa pun no 1...dah ikut perangai kakak dania dah.....tp kan..aku nak bagi tau korang la...kalau si kembar ni xde kat rumah...hidup kitorang sunyi sangat2....

20 comments:

  1. suka tgk gelagat twin ni
    apa je diorg buat mmg cute sgt

    ReplyDelete
  2. HI5 mmg fav anak anak kan kak.princess tu.tu jelah di ulang2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu...mmg fav diorang rara....

      Delete
  3. Comel jak tengok kembar ni kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak2 kan....semuanya comel..la ni dh pandai ckp..lg la comel...

      Delete
  4. amin ya Rabbal 'alamin ..Semoga kedua2nya membesar menjadi harapan keluarga

    ReplyDelete
  5. suka tgk kembar.
    sama mcm cucu tok sedara.kembar 3.tiga tiga pempuan.seiras pulak tu.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makin besar makin byk ragam ni dear...

      Delete
  6. alololo comeinye dua beradik ni. Bila la kenit nak dapat kembar plak ye hahaha :D

    ReplyDelete
  7. tentu banyak kenangan pahit manis bersama si kembar...

    ReplyDelete
  8. Suka lah tgk muka si kembar ni SA....kiuttt betul haishhh ni yg nak preggy gegurl hehehhe

    ReplyDelete
  9. mmg kalau 2 org yg comel dan menghiburkan hati ni takde kat umah pasti akan sunyi.

    ReplyDelete
  10. SA tengok sikembar teringin pulak nak anak kembar...eheheheee...

    ReplyDelete
  11. hehehe notti2 je tgk diorang.. muka dah lah sama

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah