Thursday, May 29, 2014

Murah Rezeki Lagi....


Alhamdulillah murah rezeki lg.....kali ni dari Bali & Qatar plak...thanks boss no 3 Shaja and Azmir...uik ramai boss....ye aku jaga 3 boss sekarang...sebab tu x cukup tangan dh...
Pagi ni sampai2 je terus Shaja panggil...dia hulur clutch tu....borak2 kejap pas tu pi kat workstation...tgok2 atas meja ada lagi FM....Azmir bg plak..dia baru balik dari Qatar....
Wah....dh byk dh koleksi ni...lebar senyum Dania nanti ni......


Clutch/wrislet from Bali


FM  Qatar...

Seronok kan kalau dapat jalan2 jauh....tahun ni xde trip oversea aku nk pi....
Hujung tahun insyaallah if xde halangan nk pi Sabah....
Next year insyaallah Vietnam lagi sekali....

Semoga impian jadi kenyataan.....amin....


15 comments:

  1. beg tu cantikla... so sweet kan... hehehhe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah... rezeki.. moga teruskan dilimpahkan rezeki..

    ReplyDelete
  3. saya blogger baru tumpang blogwalking disini

    wow dapat souveniour (betul tak eja ni) dari qatar bestnya

    ReplyDelete
  4. wah...seronok...saya paling suka FM...suh ar pilih hadiah camne...FM tetap jd pilihan...lgpun kita tak suka mengharap hadiah dr orgkan....hihihihihiiii

    ReplyDelete
  5. insyallah.
    nanti SA beli ole2 ek..:)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah... murah rezeki parizan.

    ReplyDelete
  7. Waaa hjg tahun nak pi sabah ye...hoooreyyyyy......next year nak pi vietnam tuh....sonok yer....julia pun ada impian...tp syhhhhh surprise....simpan duit dulu byk2...jom!

    ReplyDelete
  8. InsyaAllah kalau dah ada plan mcm tu akan sampai le ke Sbaah dgn Vietnam tu. Comel beg manik2 tu.

    ReplyDelete
  9. wahhh..huntung laa akak...bos2 saya keluar mkn tgh hari pun mls, nk kuar business trip lagi laa dia cuba elakkan..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. syukur alhamdulillah..murah rezeki sis..

    ReplyDelete
  11. Tahniah SA. Murah rezeki nampaknya. Cantiklah clutch tu.

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah rezeki..cantik Clutch memanik tu..rare design tu kat sini :)

    ReplyDelete
  13. comellah purse tu.. rezeki org kasi..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah