Thursday, May 1, 2014

Throwback Trip Bagan Lalang

Sesekali pergi makan gathering macam ni memang best...actually banyak lagi gambar makan2 ni...ntah mana aku simpan pun aku x tau..ingat de...ni masalahnya bila x cuci gambar...simpan dalam pc pas tu dah bercampur aduk...nak cuci korang tau jer la mcm mana banyak beribu2 gambar kan....nanti la aku cari lagi...banyak x share sebenarnya....

 bila makan2 memang kena booked awal2..sepanjang2 meja kitorang amik...
 best kan...ada ketam...ada udang...ikan...lala...
 sabar2...tunggu dulu...ada lagi makanan x sampai...
 total damage RM585.35....bukan aku bayar sorang eh...huhu
 bukti berhabisan kat sini...
 see..x lengkap kan...
 with my lovely princess
yang ni santek skit....hehehe...yang tadi tu muka berminyak...

Apapun sangat puas hati makan kat sini...makan untuk 8 orang RM500 lebih abih...x dinafikan memang dah mahal dah makan kat sini...x tau la bila nak pi lagi..masing2 dah bz kan....harap2 next gathering happening la kat muar...masa tu Abah plak dah pencen dah...mesti seronok dia berjalan kan....

8 comments:

  1. singgah ptg..... wah mahalnya...tapi kalau sedap pasti berpuas hatikan/

    ReplyDelete
  2. Banyak juga makan. setengah K tu akak.. :-)

    ReplyDelete
  3. mahal gak harganya... pasti banyak lauk yg diambil kan...

    ReplyDelete
  4. suka gambar yg muka berminyak tu npk muda sgt :)
    harga tu biarlah mahal janji puas hati sedap n dpt mkn ramai2 :)

    ReplyDelete
  5. mahal gak kan..dlm 70++ sorang..memang fengsan :D

    ReplyDelete
  6. lama dah tak merasa makan ramai2 macam nie ngan family..last time pergi masa bday abg sy last year..quality time with quality people..lain kali boleh suggest tempat ini gak..tak pernah pegi lagi nih..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. kalo sekali skale pegi mmg kena makan sampai puas. baru le berbaloi ye tak.

    ReplyDelete
  8. tahun bila ni? SA nampak kurus sket..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah