Monday, May 26, 2014

Happy Birthday Sikembar 3 thn...


Diam x diam dah 3 tahun usia si kembar kesayangan family aku ni...
Semalam buat sambutan sikit untuk diorang...
25.05.2014
Havoc kat rumah dengan ragam diorang berdua...kali xde buat sambutan besar2..
Just sambut among the family je...si Kakak dania pun seronok melayan kerenah diorang....
Sambutan mmg x dirancang...mmg adhoc...so hadiah pun cari time2 tu jugak...
Ni teaser je ye gambo kek...kang ada masa kang aku up entry
Ragam diorg start nk hembus kek....rasa nk picit2 je tgok perangai diorg....

See u next entry

13 comments:

  1. ishh dah 3 tahun kembar tu ye along...kejap betul mase berlalu...rase mcm baru2 jek bace mak nye umum pregnant kembar heheheheeh... alhamdulillah....moga menjadi anak yg bijak dan solehah.....

    comel kek dieorg along...hepi la dpt cut cake tu kan...

    ReplyDelete
  2. happy birthday
    menariknya kek colorful

    ReplyDelete
  3. eppy besday 2 them..sedapnya kek..alahai..

    ReplyDelete
  4. cutenya cake tu..
    Happy Birthday Twin.. semoga jd anak yg solehah..

    ReplyDelete
  5. Kejap je kan..dah 3 tahun..happy birthday sweetie :-)

    ReplyDelete
  6. kejap aja kan..lepas ni turn my son's plak... 18.6 genap 3 tahun

    ReplyDelete
  7. Alahai tak sabar kakak nak tengok twins tu potong kek..
    Kek dah cantik cuma tunggu yg dicelebrate tak nampak lagi.

    ReplyDelete
  8. Kek bunga pink dan biru yang sangat cantik.

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday buat sikembar 3 tahun.. :) :)

    ReplyDelete
  10. Eh..sebaya anak saya rupanya... Happy birthday twinss

    ReplyDelete
  11. Kejap aje dah 3 tahun. Sekarang ni pun dah hampir setengah tahun masuk 2014. Tau-tau tahun depan sambut birthday lagi si kembar ni, Insya Allah. Sekejap betul masa berlalu!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah