Wednesday, May 7, 2014

Minggu Exam Dania

Mana nak mintak tolong aunty dan uncle semua doakan yg terbaik untuk Dania....
Minggu ni exam pertengahan tahun...
So Dania agak stress...aku memang bg kelonggaran tapi bukan bermakna aku x memantau pembelajaran dia just aku x bg tekanan sgt kat Dania..
I just need dia buat yang termampu yang dia boleh adapt...so nanti xde sapa yg persalahkan dia if dia lakukan kesilapan...this year masih ada kelonggaran buat dia...tahun ni Dania terlalu banyak join aktiviti sekolah....balik pun petang...dengan kelas Kafa lg....mcm byk sgt beban la kan....aku risau kalau dia stress....budak2 kan..aku nak dia enjoy zaman budak2 dia...tp kena selari dengan jadual dia...yup she also need her own sweets time...

Semoga Dania menjawab soalan dengan tenang...

Mama know you can do it....jangan stress2..try your best honey..... 

8 comments:

  1. all the best in your future undertakings dania, aunty doakan yang terbaik untuk dania...

    ReplyDelete
  2. goog luck Dania..semoga dipermudahkan segalanya..:)

    ReplyDelete
  3. betul betul betul....sokong cara u ni, let them enjoy being kids la kan. enjoy their own sweet time. good luck yer.

    ReplyDelete
  4. Amin..semoga dania berjaya menjawab soalan2 tu nanti..pesan ngan dania keep calm and jawab soalan pelan-pelan... :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. good luck dear.
    next week nurin & syuhada exam skola agama.
    nurin & syuhada exam skola pagi start 19may.
    weekend ni da start cikgu ibu punyer revision classes :-)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah