Wednesday, May 14, 2014

BLOGGER MOVIE DAY OUT: ANIMASI SUPER SQUAD OLEH BRO FRAMESTONE


Terbuka buat blogger....
Riadah bersama keluarga dan menontn filem animasi tempatan di eCURVE sempena Blogger Movie Day Out : Animasi Super Squad . 


souce from blog Broframestone.

Kepada Blogger dan ahli keluarga, anda dijemput bersama Bro Framestone di eCurve Damansara .

Bro Farmestone meminta dihebahkan kepada mereka yang berminat dan segera menghubungi / pm fb beliau selewatnya esok hari (15/5/2014) sebelum jam 4pm untuk jemputan.

details : http://www.broframestone.com/2014/05/blogger-movie-day-out-animasi-supersquad/

Sekian di maklumkan..

** pada awalnya aku dah daftar dah...tp tu la last minute kena kerja plak...rugi betul rasanya..baru je nak gathering dengan kawan2 blogger...apapun sesiapa berminat sila email or direct pm bro kat FB beliau..**

Email : broframestone@gmail.com

11 comments:

  1. alaaa...cuti lah kak...ahakss macam iolss muncul jer kat situ kannn??? propa jer lebih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. x leh cuti ni coz arahan...hurm..u know giant kan..

      Delete
  2. Jauhnya....mmg tak boleh lah..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang la MK...hehehe...jom nanti bila SA pi sabah kita dating nak?

      Delete
  3. bestnya..trigin nk join gathering sesma blogger..tpi semua dekat belh2 ibu kota sana..wuwu..sedey..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai....nanti kita buat gath lain eh....Timm kat belah mana?

      Delete
  4. Replies
    1. sila email kat broframestone tu..SA dah bg email kan..rasanya boleh kot u bawak anak2 since event utk family blogger..

      Delete
  5. Mcm best je... Teringin juga ni.. Tpi mggu busy sblm cuti sekolah ni..

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sebab sudi promote.. Tinggal beberapa slot je lagi sebelum ditutup :)

    www.broframestone.com

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah