Thursday, May 15, 2014

Qhaira Genap 2 Bulan

Sekali tgok Qhaira ni macam dah besar sangat..dah 4kg berat badan dah...uiiii...sekejapan je badan ko naik nak oiii....mana x naiknya bila bukak mata jer susu...kan...Qhaira dah menjadi kesayangan plak kalau xde macam  ada yang x kena....pipi bulat dia tuh buat aku geram rasa nak gigit2....Qhaira ada habit sama macam kakak Dania tau...sebelum tidur dia akan gentel telinga...hehehe...Dania plak bukan takat telinga dia je yang dia gentel...ngan aku2 nyer telinga pun jadi bahan gentelan dia if aku balik...kalau x gentel dia x leh tido...hehehe....

bulat tul mata..ada iras Dania x?
Kakak sayang Qhaira...
dah ajar dah main tab...
tgok la tu dia excited tgok video
x ralit mata pandang tab
haa...betul3..your aunt is the best....mama long la tu kan...

hey...tgok Qhaira teringat moment melahirkan Dania dulu...pas tu moment susukan baby ngan susu badan kan...rindunya nak rasa saat2 indah tu sekali lagi..tp tu la...jodoh kan rahsia allah bak kata kawan2 semua...insyaallah andai diizinkan pasti aku akan menikmati saat2 bahagia bergelar seorang ibu kan...sedih laaa....huish...dah kenapa nak karat2 sangat ni....tunggu je la masa tu nanti....

Dah2...berlarutan plak demam ni kang...lama dah x kena demam dan tonsil bengkak...tetiba kena plak....
kena pantau dan makan ubat selalu ni...kang x pasal2 check in hotel serba putih kang....

20 comments:

  1. comelnya..geram tgk pipi dia,,

    ReplyDelete
  2. kena gentel telinga.alahaiii.sampai ke besar lah tu.hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah...memang kuat gentel telinga nak bagi lelap..sama ngan si kakak tu...

      Delete
  3. dania the second, i is jeles sebab boleh banyak2 pakai baju warna pink...muahahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. prodce the new one la dik...opps....

      Delete
  4. Dah tembam Qhaira tu Suria.. geram pulak akak menengoknya.. :)

    ReplyDelete
  5. semoga cepat sembuh. btw, susah betul nak baca entry sebab tulisan nye tecik je hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq....normal size ni dik...kalau besar lagi nampak buruk entry akak...

      Delete
  6. dah nampak cerdik Qhaira.. comellllllllll
    kita pun teringin jugak nak ada baby sorang. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa lagi zaza....rasanya dah boleh menambah dah tu kan....

      Delete
  7. comelnya Qhaira bambam tu..apepun take care ye kak

    ReplyDelete
  8. ooo anak kak amanda pun dua bulan gak erk..sama lah ngn anak sy hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pembetulan...anak buah...hihi..anak SA dh jd anak dara dh...

      Delete
  9. tembam pipi qhairaaa ni.. ee.. geram nengok ! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar2..ni kalau jumpa confirm qhaira kena gomol ni....kan?

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah