Thursday, May 8, 2014

Luncheon With Boss @ Cozy Corner Great Eastern Mall

Sebenarnya takde la dirancang nak kuar Lunch ngan boss...puas bagi macam2 alasan tapi ntah macam mana x dapat gak lari so kena ikut...huhu...sabar jer la...mula2 nak pi bertiga..terus dia ajak sorang lagi makanya pergi berempat...mula2 memang x tau mana nak bawak kitorang...terus dia bawak pi Great Eastern Mall...makan kat Cozy Corner, aku memang suka jer makan kat sini...hehehee....tp sayangnya kena tunggu jugak sebab x buat reservation...full house..tp x lama la...


Boss aku depan Cozy Corner..

antara menu2 terpampang luar Restoran
ramai kan...
 kita pose dulu eh...
sekali lagi..

Boss ngan Nazri...


 Nana HR...hehehe...best makan macam ni sebab kami x masukkan cerita2 office or kerja...just santai je..

 kami amik air Apple asam boi
 ini la boss iolls...Dr Nizam

Basically makanan kat sini memang sedap...aku memang prefer makan kat sini sebab aku suka tom yam dia...tp memandangkan makan ngan orang besar..makanya kena la makan penuh tata tertib...oh damn..aku sangat x menikmati tom yam ittewwww.......huh frust......
 Butter prawn yang mcm ada yang x kena...bukan macam selalu makan butter prawn...telur tu mcm x menarik...prawn ok fresh...( nbanayk plak complaint kan)
 tom yam memang dari dulu sedap...yang kat Ampang Park tu pun sedap...
 kangkung belacan 
ayam lemon

Pastu ada lauk2 tambahan tp aku dah x amik gambar dah...sebab dah start makan..ada sotong goreng tepung and ikan sweet sour...Alhamdulillah syukur nikmat...dalam pada x nak pergi tadi pergi jugak dan hasilnya aku kekenyangan..aku jalan2 floor by floor sekarang ni sebab aku full sangat...

Thanks Boss...next time belanja la lagi....dalam pada x nak tadi terus suh belanja lagi kan...mengada....eh....makan free sapa x nak...aku x nak if pergi berdua je...hehehe....

30 comments:

  1. assalamualaikum suria...wah seronoknya bos belanja mkn tengahari...makanan pun sedap2 tu..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama....makan free memang seronok kan...

      Delete
  2. makan besar lunch tadi yer kak..syok tu..
    memang segan la makan ngan boss2..jadi malu2 kucing nak menyuap ke mulut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau x per,memang sokmo segan....tp kalau xde bos..rasanya....memang selamba je makan tuh

      Delete
  3. hamboi2 kemain dia, tenkiu bos.. erk nape plak sy yang perasaan nih? hahahahahaha

    ReplyDelete
  4. baiknya hati boss, kalau gini setiap bulan saya pun nak keje ngan boss hehe :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2....meh la kerja ngan iolls...

      Delete
  5. lama tak turun cozy...hehehe sedap kan...memang penuh je tempat tu bila lunch hour...saya suka lamb shank dia pon sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pernah cuba lamb shank...nanti nak cuba la...

      Delete
  6. Replies
    1. hehehe..memang saje tayang kat Lieya

      Delete
  7. Sebut jer Ampang Park teringat dulu masa anak bunda kerja dekat2 situ selalu pergi...sekarang dah lama tak pergi dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA suka cozy corner kat Ampang Park tu berbanding dengan Great Eastern Mall, kat situ environment dia best sgt2

      Delete
  8. wahh....cepat betul akak hapdet pasal luncheon nie??hehehehe...ingtkan akak gi ngan boss, 2 orang jer..ada yang lain jugak rupanya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang lagi 2 orang tuh tangkap jer bawak terus..hehehehe...mula2 berdua ...selamat hakak...

      Delete
  9. berapa lama tunggu?? sally hari tu bos malas tunggu...di seretnya kami masuk Penang tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. x lama la dalam 15 minit...tu yang sempat pose2 gittew....

      Delete
  10. Wah best ya boss belanja makan2... rasa farah pernah jugak la makan2 kat sini..kat area jalan ampang ke nie?

    ReplyDelete
  11. SA.....wauuuuu menarik tgk makanan di cozy house....suka plak tgk tomyam tu...perut mula berkeroncong sgt2...kalo lalu sini mesti nak try lah makan...sbb SA dh tayang makanan best2

    ReplyDelete
    Replies
    1. makanan memang sedap kat COZY HOUSE ni...memang puas hati walau pricey sikit..

      Delete
  12. butter prawn macam lembik jer...tak nampak kerak-kerak pun.

    ReplyDelete
  13. Murah rezeki tue....tapi next time kalau pergi berdua pun apa salahnya....keh3x ( gurau )

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah murah rezeki....x mo ar pi berdua...payah..

      Delete
  14. dah tak se'cozy' nama dia dah kalo penuh cenggitu. great eastern mall kat mana, ngape jauh benor pegi lunch. tapi kalo gi dgn bos takpe, takyah risau kalo masuk lambat kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saje jer dia nak bawk pi makan jauh2..time ni kul 12 dah kuar dah sebab tau jauh...hehehehe

      Delete
  15. untunglah dpt boss yg murah hati nak berbelanja staff2
    bos iols dah 3 taun x belanja ape2 huwaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  16. my fav restaurant...teh tarik dia shedappp....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah