Wednesday, May 21, 2014

Syoknya Libresse, Pasti Berbeza !!!


Kemas selesa Serapan Sempurna..Syokya Libresse Pasti berbeza!!!
Mengambil motto Libresse dan menyatakan yang aku memang pengguna setia Libresse..
Sampai sekarang sememangya Libresse menjadi pilihan...bukan aku aje...adik2 pun...
Kenapa kami memilih Libresse? Selain dari kemas dan selesa, ianya tirus di tengah, lebar di depan, berbelah di belakang dan DFC pantas mengalirkan cecair ke dalam pad...
Sememangnya aku rekemen kepada wanita di luar sana...

Dapat lagi sample percuma dari Libresse...Suka !


Surat cinta dari admin Libresse..


Beberapa keping sample...

Aku memang jatuh cinta dengan semua keluaran Libresse, terbaru adalah 
Pure Fresh Green Tea Odor Control dengan haruman segar mengawal bau...
Dania nanti pun akan sampai saat dia mendapay period..aku akan belikan dia Libresse...
Korang semua tunggu apa lagi..jom bertukar dengan Libresse..
Dapatkan pek Libresse sekarang dan rasai perbezaannya....

Sample boleh dapatkan di www.libresse.com.my

Cubalah!!!!


29 comments:

  1. Julia pun dari dulu pakai librese...best pakai dia...weeeee best yer dpt sample percuma...hebat SA ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Julia pun boleh dapat sample tu...just fill in details kat link SA bg tu

      Delete
  2. wangi pulak tu..best jer pakai..:)

    ReplyDelete
  3. suker jugak dengan libresse ni coz memang fit kat situ kan... wangi plak tuh

    ReplyDelete
  4. Pernah nk cuba pakai libress tp sll je lupa..hahaha...nk try mntk sample la..thanks share... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba guna sample dulu mn tau rasa selesa kan..pas tu bleh bertukar terus...

      Delete
  5. pilihan kty pun semestinya libresse

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus kty...selesa sgt2 kan..dh cuba yg baru?

      Delete
  6. wah menaik ni yer... dpt sampel percuma lagi !

    ReplyDelete
    Replies
    1. KA cuba la dapatkan sample...klik link tu

      Delete
  7. Replies
    1. Normi pun bleh dpt...sila klik link tu...isi jer details...

      Delete
  8. Replies
    1. Yumida pun leh dapatkan jugak free sample..klik link akak bg tu..

      Delete
  9. wah mahu satu sampel boleh tak sis ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isikan details anda kat link yg SA dh bg tu..

      Delete
  10. saya ni mmg pengguna setia libresse since Adibah Nor jadi duta.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah...minat kak adibah rupanya ye...

      Delete
  11. Suka pakai librese sama.. Librese pon byk dpt foc..

    ReplyDelete
  12. Boleh dapat sample ke. Yey.. nak try la. Eh, tpai belum period lagi sejak bersalinkan luth dulu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. X period pun bleh je dapatkan sample...nanti bleh guna...

      Delete
  13. Pnh try.. Kurg sesuai utk saya...

    ReplyDelete
  14. Saya memang suka Libresse ni. Macam yang SA ungkapkan di sinilah :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah