Friday, May 2, 2014

Reward Myself With Sophie Paris

Aku ingatkan Charles & Keith lom bukak lagi tau...rupa2nya dah bukak dah..cuma aku lom ada masa nak jejak boutique tuh lagi...kerja menimbun kan...dengan new structure lagi...ni entry2 ni semua adalah auto publish yang sempat aku buat...

Last Thursday masa aku pi amik order kawan2 opis kan...aku terbeli sekali untuk diri sendiri..hahaha...menggantikan bag Guess yang aku usung ke hulu ke hilir selama ni..sebenarnya handbag dah banyak...aku ni jenis cepat jemu so aku beli jer la yang ni...tertarik ngan shoulder bag dandesign dia ni so beli jer...x mahal pun dalam RM90  kot...

simple dan pada aku cantik...
mustard colour...tp xde la terang sangat...kira ok la...plus this is leather bag...

Tak sabar nak tunggu katalog baru keluar nanti...sure ada lebih banyak design dan bag yang baru...kali ni nanti nak cari kasut plak...harap2 ada banyak order lagi sama macam sekarang...insyaallah...thank kat yang membeli online dan thanks jugak buat kawan2 opis dan adik beradik Divas...mama Divas pun dah beli dah...banyak betul mama aku sekarang....banyak mama angkat ni untung kan...mana2 pi ada jer tempat persinggahan yang boleh dipercayai...ada sesapa yang nak jadikan aku anak angkat mak dia x...hahahahaha....

7 comments:

  1. saya pulak jenis yang henbek ada satu je. pakai sampai koyak, baru tukar. kedekut kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu bkn kedekut dear...itu jimat namanya

      Delete
  2. comel + simple + nice color.. cantikkkkk berbaloi lah beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tgh tunggu katalog baru..sure ada yg baru dan lg cantik

      Delete
  3. memang lawo...simple I suka kaler2 gini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebelum ni I pakai kaler hitam je...bsru blaja pakai kaler2 mcm ni

      Delete
  4. xdelah mustard kaler kuning sgt eh..cam nak brown2 skit
    nice..nti beli dua lah..satu bg kat iols hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah