Friday, May 30, 2014

Medical Check up KPJ Seremban


Bersiaran dari sini hari ni..aku ada medical check up...on and off demam dan tonsil menyerang....sekarang tgh tunggu GL 
Lama gila plak...aku dari kul 8.30 dh ada kat sini
Rasanya white blood count aku naik ni..sebab tu x elok2 demam dan tonsil....
Just satu je harapan aku...x warded....itu je....hihihi....
Kalau warded.....sure bosan......

12 comments:

  1. get well soon kak...
    takpelah warded pun kak...
    janji sihat....
    teq k kak....

    ReplyDelete
  2. Hopefully SA cepat sembuh dan tak kena wardedlah.

    ReplyDelete
  3. Semoga cepat sembuh kak..terus balik warisan puteri la ni? Take care kak

    ReplyDelete
  4. Haiya..macam-macam la..semoga cepat sembuh yer...

    ReplyDelete
  5. jaga kesihatan .. makan ubat jgn tinggal tau..

    ReplyDelete
  6. banyak lagi petua orang lama-lama yang berkesan..
    malah kadang-kadang tu jauh lebih berkesan dari ubat di hospital...
    WBC meningkat, selalunye sebab ada jangkitan..
    apa-apa hal pun, perkongsian yang menarik..
    memang seksa sangat bila sakit ni. serik dah..huhu
    ~blogspot : rawatankanser2013

    ReplyDelete
  7. ooo demam ngan sakit tonsil ye. get well soon... banyakkan rest k

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah