Thursday, May 15, 2014

Review Product > Pearl White by Jamu Jelita

Rahsia awet muda dan pencerahan yang menyeluruh dengan product Pearl White...aku dah consume salah satu product dari Jamu Jelita dan sangat2 satiesfied, sedap pun sedap...murah dan amat berpatutan compare ngan yang aku consume last time...ye la...aku bukan jenis consume macam2, inipun sebab ada kawan yang rekemen..tgok pada perubahan diri dia kan...so aku start consume...

bole dapatkan di toko2 jamu berdekatan
percuma shaker..
isi dalamnya
goncang bersama 120ml air
selfie jap
kita minum 15 min sebelum sarapan pagi dan 15 min sebelum tido malam
rasanya??sedap......

Kandungan
Hydrolyzed Collagen
Glutawhite
Vitamin C
Multivitamin
3 x stemcell
Acerola Cherry
Pinebark
Tomato
Asthaxanthin, 
Argan
Pearl and Rose Alps

Cara penggunaan
Ambil satu sudu Pearl & White Putih Mulus dengan 120ml air,
Goncang menggunakan shaker atau kacau di dalam gelas sehingga larut.
Untuk kesan nutrisi yang lebih optimum, anda disarankan untuk mengambil pearl white putih mulus 15 minit sebelum sarapan pagi dan 15 minit sebelum tidur malam.

Harga di pasaran : RM36.90 untuk pengambilan 2 minggu..pengambilan berterusan adalah di galakkan untuk keputusan yang menakjubkan...

tengah tunggu product Jamu Jelita yang lain iaitu feminine hygiene untuk miss V...dah consume nanti aku update kat sini...

Yang penting mendapat kelulusan KKM

37 comments:

  1. uit kak....breastfeed mommies leh amek ke nie??
    nak gak santek-2....
    heheheeee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai ieyla...nanti akak tgok balik eh...lupa plak...xde rasanya dia mention boleh ke x breasfeed mommy minum ni...

      Delete
    2. smlm g jusco ada jumpe kak...dak tuh kata leh....tapi nnti nak tgk balik...takot gak..kang kot ada effect lain plak pada anak...lau ok,nak try gak...rm36.00 jea kan...heheheheee.....bukan breastfeed jea nak kna alert,tuk preggy mommy pun nak tgk gak if leh minum...heheheheeee...anyway tq kak....

      Delete
  2. Replies
    1. bukan nak cantik farah..nak sihat je...

      Delete
  3. wanita ni mm elok amik suppliment kan along.... lieya amalkan harum malam.... produk along ni mcm menarik jek.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. along pun nak cuba harum malam...dah order tp x sampai2...org tu senyap je..sib baik x bayar lagi...thats y beralih ke pearl white ni...

      Delete
  4. dah la kak...akak dah cantik..nyampah! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai sally...mana akak cantik..akak nak sihat je la...hahahahaha

      Delete
  5. hmmm macam best ja bole try nnt.... mampu milik plak tu sblm pnah try aura white sekali ja la beli mahal tak leh nak tanggung huhuhu.....

    salam kenal dari http://cik-puan-emy.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingat nak consume AW jugak...tp mahal nak mati plak kan...amik yang ekonomi je lepas tgok testimoni...mana tau leh mulus mcm Raja Ema...eh.....hahahaha...salam kenal dear...

      Delete
  6. Satu kotak tu tahan berapa lama SA

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebotol ni untuk 2 minggu Mama Mursyid...lagipun x mahal kan...RM 36.90...selang 2 minggu boleh jer beli kan...

      Delete
  7. tak sabar nak tengok SA lebih mulus nanti....
    hehehehe...bolehlah berinai cecepat nanti....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau boleh berinai cepat Alin...hahahahah...masalahnya xde sapa nak masuk pinang ni...

      Delete
  8. nice review kak..siap dengan harga dan cara penggunaan lagi..hehe..tapi apa yang penting, KKM approved..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu yang penting..pas ni kalau dah cantik xde gak yang masuk pinang akak bakar je botol2 pearl white ni...hahahaha

      Delete
  9. Replies
    1. x nak cantik sangat la Mimi ust nak sihat je...

      Delete
  10. sis.. memang ada rasa perbezaan ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. so far rasa ringan badan la..putih mulus tuh belum la nampak ketara lagi...kena amik berterusan la baru nampak....

      Delete
  11. produk ni baru lagi ye?harga pon oak

    ReplyDelete
  12. memang murah harganya..boleh try ni..

    ReplyDelete
  13. haah, produk ni baru lagi .
    nak bersaing .kalau ok boleh pergi jauh produk ni sbb hrga mmpu milik kan ? :)
    MG nk bg korang review pasal produk kecantikan ni , bg pearl white sebtol nk?
    nk email MG nnti ye :)

    ReplyDelete
  14. nak try jugak la Huhu

    salam kenal akak2 semuaa

    ReplyDelete
  15. nak try jugak la huhu

    salam kenalan akak semua

    ReplyDelete
  16. Pear'l putih tu perisa ape?? Rasa nye cm ne ek???

    ReplyDelete
  17. Pear'l putih tu perisa ape?? Rase nye cm ne ek??

    ReplyDelete
  18. salam sist..kalo hrga sabah bpe erk..mcm best je,nk trygk.. :)

    ReplyDelete
  19. salam sist.,kalo harga sabah bpe erkk...mcm best jew..nk try gak ;)

    ReplyDelete
  20. Salam kak . Saya baru je beli pearl white ni tapi kan kak kat bekas saya tu tulis kena taruk 150ml air tapi akak ckp 120ml . Mana satu betul? Atau saya pny ni tak ori?

    ReplyDelete
  21. laki mnum sswai x kak
    mane tau jadi makin ensem ke heheh

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah