Thursday, May 22, 2014

Souvenir dari Jepun...


Dapat lagi souvenir...Alhamdulillah murah rezeki..tgh sentap2 ni ada lak yg bagi souvenir..
Terus senyum lebar skit..terubat jugak hati walau x sepenuhnya....
Kipas tangan dan hankerchief sutera....cantik sangat....suka..suka..suka....
Sorry korang aku dh pindah workstation baru ni x dapat nk bw secara berjemaah...nanti ada masa aku singgah rumah korang eh...ada buat mkn2 x kat rumah korang?
If ada laju je aku datang...hihihi......



19 comments:

  1. WOW.. handkerchief sutera tuu.. Suka suka suka.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xctau nk buat apa ngan hankerchief ni...huhu...kipas tu dh tentu2 masuk dlm handbag je...

      Delete
  2. Seronok la asyik dapat cenderahati je...:)

    ReplyDelete
  3. boleh la buat kipas time hati panas marah dgn member ofis. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la kan Lyd...mcm the rite time plak kipas tu sampai

      Delete
  4. bestnya dapat souveneir dari jauh tuu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal...client dr jepun tu kak yg bg...

      Delete
  5. kipas tu mcm kipas yg jual kat daiso je. yela daiso kan barang2 jepun.. scarft tu cantik nye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama je mn2 kipas jepun kan..x tau la dia beli kat daiso ke kat mn...hihihi...org bg amik je...

      Delete
  6. kipas dengan apa tu???kain ke kimono??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. tukar workstation tukar bos jugak ke...ada kipas tu leh kasi sejuk mana yang panas...

    ReplyDelete
  8. Kipas jer ker... baju kimono tak dek... :d

    ReplyDelete
  9. bestnya dapat hadiah dari Jepun ni..Seronoknya..Alhamdulillah rezeki akak :)

    ReplyDelete
  10. Siapa tak suka SA bila dapat souvenir, hadiah bagai dari kawan-kawan. Itu tanda ingatan kat kita. Of courselah hati pun jadi girang.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah