Wednesday, May 14, 2014

Macam Kekok Je....


Cubaan praktik pegang baby...mula2 masa Qhaira lahir dulu aku x berani nak pegang...sebab kecik sangat kan..sejarang Qhaira dah 4 kg...memang tgh sedap nak pegang...dia pun dah pandai nak main dan dh boleh diagah dah...seronok sgt2
Siyes I miss the moment I become mommy dulu....bila lg nak rasa kan...


Memujuk Qhaira yg menangis...
Kita pose dulu sebelum bagi kat mommy dia...

Aku post gambo ni kat fb...byk komen masuk ckp masih terserlah sifat keibuan...hihi..
Keinginan nak jadi Ibu lagi sekali tu mmg la ada..
Tp aku kena la kawen sekali lagi...masa tu lom tiba...
Tiap2 hari aku titipkan doa...insyaallah andai ada jodoh dalam masa terdekat ni atau akan datang if allah izinkan....
Doakan untuk aku jugak eh korang.....


12 comments:

  1. Replies
    1. hehehe...tau x per...memang rasa kekok ...

      Delete
  2. Sorry SA,

    Nak keluar tajuk mengomen ni. I nak personally invite you to join this :

    http://mummydearie.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

    Tanpa unsur paksaan, sekadar suka-suka kalau ada masa ya :)

    Nanti baru saya datang semula membaca dan mengomen secara berjemaah *__*

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tag lagi...alahai....kena la buat nanti ni...

      Delete
  3. masa 1st time luth lahir..sungguh aku x reti.
    laki aku lagi pandai dr aku..dia yg mandikan anak aku..oh terharu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa....masa Dania lahir dulu pun SA x leh pegang baby, tangan cramp sebab pegang kepala katil macam nak patah..terus cramp 2 minggu...

      Delete
  4. once a mother is always a mother kak long... naluri dan sifat keibuan itu tak akan pernah hilang ok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sekarang perasaan keibuan tu memang membuak2...

      Delete
  5. amin..hehe..timm pling seriau nk pgg baby kecik lagu tu..lembik sgt..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa dia baru lahir akak x berani nak pegang timm...takot jatuh anak orang...

      Delete
  6. comel nya Qhairaaa =D Zara pon xbrani pegang kalo bru lahir.. tulg bby lembut sgt.. takut salah teknik pegg.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. semoga semuanya termakbul.. boleh makan nasi minyak.. hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah