Friday, May 9, 2014

Ventures Division Birthday Celebration...


Makan...makan...makan....xde la kerja lain....jahanam diet aku....tetiba ada birthday celebrations utk semua yg sambut birthday dari Jan -April
Ramai jugak...actually malas nak join sbb aku x contribute apa pun..haha...tp dh diorg panggil. .aku pegi je...mls la pulak nak tunjuk perangai....

Meh tgok apa yg ada td...


Adoii....byk nk kena initial


The cakes


Birthday boy and girl

Malu2 plak bila org nyanyi...

After this lagi 4 bulan....termasuk birthday aku...hihihi....
Sambut ramai2

Minggu ni best betul...hari2 mkn free.. 


23 comments:

  1. kak control kak control...he he he... nanti payah plak nak berdiet...tapi akak cepat turun tak per...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat x cepat la...naik je cepat..hehehehe

      Delete
  2. Replies
    1. memang sedap tp SA x makan banyak...

      Delete
  3. ambik, 4 bulan skali terus sambut bday. betul2 jimat masa dan kos ni. biasanya sebulan sekali ye tak. kek warna kuning tu kek apa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu Division ni ada 45 orang...pasal tu la sambut sekali 4 bulan...hehehehe

      Delete
  4. wow best nih..4 bulan sekali lagi jimat..
    division takdok sambut2 besday bagai nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak...jimat x jimat gak la sbb dah tentu2 kena contribute kan..

      Delete
  5. sama kat opis ema..setiap bulan buat birthday...kalau tak ramai...gabung dua tiga bulan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..paling best kalau birthday kita tu kita sorang je sambut kan..hahahaha

      Delete
  6. dulu opis lama selalu gak ada aktiviti makan2... tp ofis sekarang nie makan sendirian berhad jer... hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually kami dah berada dalam satu division yang besar...then memang kena la sambut sebab ini je cara kami bergaul...

      Delete
  7. menarik je cake2 tu..
    kenyang makan cake je lah ni yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada makanan lain tp SA x amik gambar la....hehehhee

      Delete
  8. wahh...bestnya..kan best kalau hari2 makan free..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa...betul tu Lan...so bila ko nk banje akak makan plak...x yah mahal2 la..ikan bakar cukup...

      Delete
  9. wow..memang seronok makan² kak..rezeki jangan ditolak..tapi kalau diet tu kena control sikit :p

    ReplyDelete
  10. mcm kek RV je tu..hehehe
    cukup ke 2 ketul kek tu haha
    lambat lagi lah birthday uols eh

    ReplyDelete
  11. Xpe mkn dlu...lpas mkn diet balik..hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah