Friday, May 30, 2014

PEMBERITAHUAN

Untuk makluman kawan2 dan follower yang add aku kat google, just to inform you all aku x guna pun applikasi Hangouts or google talk sebelum ni...so tak yah la tegur aku kat situ sebab aku memang x online pun...cukup2 la aku ada whatsaap dan telegram...x tergapai dek 2 tangan ni nak banyak2 application kat HP..huhu...nak2 plak aku memang sibuk dengan kerja, blogging pun x macam dulu dah....tp jangan la claim aku sombong plak...bukan sombong just aku x suka guna applikasi tu...korang leh komen kat entry2 yang aku up...gmail aku tuh bukan guna untuk blog jer...kat opis pun aku guna sebab kadang2 client x dapat berurusan guna official company event so aku gunakan account gmail untuk urusan kerja...so faham2 la bila kat opis tetiba hangouts/ google talk tu berbunyi....x ke kelam kabut aku...so...aku prefer kalau korang nak communicate ngan aku just tinggalkan komen dan aku balas, x pun korang bleh jer email aku yahoo...sapa yang ada email aku la...

so...harap jasa baik korang untuk tak contact aku kat Hangouts..letih la dengan ayat2 adik2 yang baru nak berhangouts....akak ko ni dah berumur dik..hangouts tu untuk budak2 je...hehehehe.....no hurt feeling ya....

18 comments:

  1. Hehehe, byk sgt applikasi skrg ni. Semuanya utk tambah2 kenalan. Umur macam kita ni dah tak layan sgt dah benda2 mcm ni ye tak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal..byk sgt aplikasi...hangouts ni auto ada dlm hp

      Delete
  2. hangouts? apa ke bendo yer tuh SA...ke nama julia ada keluar kt situ...hahhahah mcm2 eh sekarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xde kuar nama julia..hangouts ni google talk...chatting la kunun...

      Delete
  3. akak nie garang laaa...Auuummmm...hahahaha..saya hangout ngan google talk saya unistall terus..hehehe..jimat skit phone memory..hehehe..klik lactacyd..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak x leh uninstall la...puas cuba...pesal ntah..mn x garang..tgh2 mlm ntah sapa2 yg tegur...bila x lyn dicarutkan lak kita....

      Delete
  4. hehe.. ramai org x guna hangout tu... sy pun ada je apps tu tapi x guna.. sbb dh siap2 install dh masa beli handphone..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbb tu la yg pyh tu.....SA dah tapis dh sapa2 follower SA...tp ada gak yg terlepas..

      Delete
  5. hehehe.. betul tue kak.. terlalu byk application sampai tak dan nak handle semua kan..=D

    ReplyDelete
  6. sama arrr tak guna pun..hehehe..

    ReplyDelete
  7. baru tahu ada applikasi lain lagi...yang biasa guna pun tak terlayan ini nak installyang lain.

    ReplyDelete
  8. Dah tak kuasa zaman ni SA saya nak berhangouts, googletalk, FB and etc. Kecuali di blog aje saya rajin, lain-lain apps memanglah malas saya nak check bagai...

    ReplyDelete
  9. Tak pernah tahu pun ada applikasi Hangouts & google talk.Cukuplah sekadar whatsapp n we chat je yg ada dalam phone..itu jarang sangat tengok hp sebab lebih focus pada kerja kat PC..huhu

    ReplyDelete
  10. I pun lagi tak pernah sentuh semua2 tu.. hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah