Thursday, May 29, 2014

TOP COMENTATOR MAY 2014

Top Comentator

Maria Firdz (66)
Azhafizah Md Nor (37)
Azlan Strider (33)
ZazaMyMoon (32)
LydSunshine (31)
Mummydearie (25)
Zara Nurhaidah (20)
♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) (19)
idzwa kamaruddin (16)
Ema Johari (15)

Bulan ni kita dah dapat pemenang yang baru...so buat kamu bertiga yang terpilih sila email alamat penuh dan no hp sekali untuk aku poskan hadiah..

Tahniah...tahniah dan tahniah...kepada yang lain2 boleh cuba sekali lagi untuk June plak...

( jangan lupa 6hb nanti birthday aku...eh...hahahha)

Email : suriaamanda@yahoo.com

22 comments:

  1. Yeayy tersenarai jugak..tapi belum cukup kuat utk berada di tangga top 3..hehehe =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena usaha lg farah....kita tgok hujung bulan 6 eh

      Delete
  2. Yes! Tak terpilih. Hahaha ....

    Tahniah pada semua pengomen tegar yang baru.

    ReplyDelete
  3. Pergh.. Tahniah la kepada mereka ni ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. H H bila plak..bleh lawan Azlan strider tu...

      Delete
  4. Ouchh bulan ni kena bidas pulak.. so tak dpt lah hadiah huhu

    ReplyDelete
  5. wahh rezeki pengomen2 tegar...murah rezeki along ...ye laa tangan yg memberikan lebih baik dari tangan yg menerima....

    ReplyDelete
  6. Murah rezeki along...yelaa tgn yg memberi lebih dari tgn yg menerima kan.....seronok yg dpt suprise adiah nanti....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampai 2 komen lieya kan...actually itu je tanda terima kasih yg x terhingga dari along...

      Delete
  7. yea..yea...ada gak nama sya dalam top 3..hehehe..baiklah, nanti saya email address..thanks kak...

    p/s: bday dah dekat???jeng..jeng..jeng...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah2..hahaha....bday dh dekat ni...ko jgn bg katak kat akak tau Lan...haha

      Delete
  8. Ei, takci. Bulan Mei belum habis. Hehehe.

    ReplyDelete
  9. Eh eh ada pulak terselit situ..belum habis May lagi ni kan..hihi..apepun tahniah semua.Alhamdulillah..ja lagi Fiza email ye...owhh besday akak next week..xsuprise la dh bgtau..hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah