Tuesday, May 20, 2014

Blog Prob vs Masanya Sudah Tiba


Korang perasan x blog aku ni macam pelik dan macam ada yang x kena...aku pun x tau la kenapa..pagi ni semua ok jer...xde masalah...lepas buat segmen untk entry ke 2 today terus sidebar tepi tu berpindah ke sebelah bawah...aku pelik betul...baru berura2 nak makeover blog sempena aku nyer birthday next month terus dia jadi macam ni...padahal x usik apa pun...kat layout pun semua ok...yang pelik bila save arrngements macam biasa dia tetap macam tu....ada antara korang pernah kena masalah yang sama x?
ada sesapa pakar blogspot kat sini...tgh mencari solution ni...otherwise aku hire someone to makeover blog aku..tukar semua terus la...senang kan....korang yang tau solution tuh inform aku erk...

15 comments:

  1. semoga berjaya diselesaikan secepat mungkin! tanya dgn mialiana la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selesai dah...but temporary kena guna template simple ni dulu...

      Delete
  2. blog saya pun suka jadi benda pelik even tak usik apa2.. nak2 lagi header banyak kali dah hilang. tak tau kenapa... mistik sungguh. kekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu yang pelik tu...tanya yang cerdik pandai pun diorang dah cuba buatkan..memang x leh..at last tukar template baru..

      Delete
  3. Pelik gak kalo berubah tiba2 ni ye. Tapi kalo SA nak makeover blog ni, saya setuju je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pelik...penat nak tgok...hehehe..

      Delete
  4. memang tanda nak rumah baru la kan SA.. tak payah tunggu besday,.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah dalam masa terdekat ni bagi dia rumah baru..sementara duduk rumah sewa dulu...

      Delete
  5. tu lah nampak len sikit, but ok je for KA

    ReplyDelete
  6. cuba tanya kat blog sihatimerahjambu by Azhafizah Md Nor artwork dia hebat2

    ReplyDelete
  7. Dia minta wajah baru lerr tu..

    ReplyDelete
  8. Oh, ini puncanya blog SA berubah wajah baru ya.... Padanlah hari tu saya masuk selepas beberapa lama tak masuk dah lain sungguh rupanya. Yang baru ni lagi kemas dan teratur rasanya SA.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah